Facebook akan ditutup? Info dari "Weeklyworldnews"!

Sunday, January 9, 2011

| | |
Biar betul facebook akan ditutup??sedih atau gembirakah anda?
PALO ALTO, CA –Mark Zuckerberg announced that Facebook will be shut down in March. Managing the site has become too stressful.
“Facebook has gotten out of control,” said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, “and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness.”
Zuckerberg went on to explain that starting March 15th, users will no longer be able to access their Facebook accounts.
“After March 15th the whole website shuts down,” said Avrat Humarthi, Vice President of Technical Affairs at Facebook. “So if you ever want to see your pictures again, I recommend you take them off the internet. You won’t be able to get them back once Facebook goes out of business.”
Zuckerberg said that the decision to shut down Facebook was difficult, but that he does not think people will be upset.





Betul atau tidak berita ni, kita tunggu jelah 15 May 2011 nanti yek..Sebelum tarikh tu, ada baiknya kita save segala gambar kesayangan kita di facebook sebagai langkah berjaga-jaga..Tak kesahlah berita ni fake or not tapi ada positif dan negatifnya bila facebook ditutup..


8 komen dari sweety:

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

btl ke ni??erm view lerh blog sye..hehe

Gen Fujita said...

Personally, tak caya ler benda ni. Kalau Zukerberg tu dah tension sangat pun kurang2 dia bagi kat orang lain handle, macam Bill Gates buat kat Microsoft. Bukan senang2 nak tutup company besar, shareholders kena pikir gak. Kurang2 pun aku rasa silap2 Micro$oft yg sapu.

BeYLa! said...

ishh takleh laa cmtuhhh!

w a n i e said...

ohhh maiii.... T_T

ummiarissa said...

banyak gambar tak save..main upload dari kamera jer..

Wan Gerrard said...

tak de la nak tutup FB ni, maintain macam sekarang pun ok kot..duit masyuk giler

nuRuL aZieRa said...

fb takkan tutup la yunk...ni rumor je... =)
jgn risau... =)

nabs said...

boringlah dunia lepas ni....