"Couple stuff" tandanya serius dalam perhubungan?

Wednesday, January 5, 2011

| | |
Apa itu "COUPLE STUFF" ? Ohhh, kamu ada, si dia ada!

Macam mana nak tahu si dia sudah berpunya atau belum ? Tak kiralah bagi yang sudah berkapel, bertunang atau berkahwin mesti ada benda ni..Sememangnya ia merupakan "HOT STUFF" yang digemari ramai..Cuba teka cepat-cepat satu dua tiga!!Ohh kamu memang bijak sememangnya bijak meneka!Thumbs up bebeh!


Apa dia hot stuff itu?jom kita tengok jom! Memang menjadi kegemaran ramai, tengok saja di jari jemarinya ade ke tak kalau takde teruskan usahamu untuk memikat tapi kalau ada di jari manisnya, melepasla korang sambil tepuk dahi lima kali saja pon sudah memadai..ngehehe..

Oh tidak, bukan yang ini, ini terlalu biasa, budak sekolah menengah pon ada takpun sekolah rendah pon dah pandai nak bertukar-tukar keychain ini..Tapi ianya masih sweet gitu *wink*

Haa, ni baru betul!! rasanya serious couple mesti punyai hot stuff ni..So, korang jangan coba-coba nak ngorat-ngorat mereka sebab ianya murbahaya sangat murbahaya takut dituduh sebagai perampas lastly timbulnya pergaduhan dan permusuhan..tidak aman bukan??ceit ceit ceit itukah anda? JANGAN SESEKALI YA!Amaran tegas untuk keamanan hidup sejahtera..huahua


Kenapa serious couple je yang beriya-iya mahukan bendalah ini?sebab rasa macam sweet-sweet gitu bila dua-dua punyai barang yang sama yang boleh selalu dipakai atau selalu berada dekat dengan kita..So, couple jarak jauh sudah tiada masalah bila punyai hot stuff ini bukan??Awww, awak sangat sweetlah!


Lagi satu sebab ialah, bila cincin menghiasi di jari secara automatiknya sudah dapat memberi amaran seperti ini "Jangan kacau aku, hati sudah diambil kalau nak sila ambil dari si dia yang sudah berjaya memilikinya!" Haa, cukup tegas bukan? si pemakainya tak dapat nak sembunyikan status diri So tak usah risau-misau orang lain nak kacau..Tapi, kalau masih ada yang tetap nak mengacau untuk buat kacau bilau hidup orang, dia memang tak makan saman!Huh, ketepi dikau usah mengacau!Sila cari si jari manis yang masih kosong!!!


30 komen dari sweety:

NaNaKyu said...

myra..tersengih kambeng jap bce cte kali neh..haha
akak ade cincin same ngan bf akak..beli same2 la..sbb die xmaw ade org laen amek akak dr die..auwww..rase cm klaka pon ade..tp ble pke blk mmg die serius kot kn..hmm..bkn sng laki nk pkai sumting yg ade sentimental value..btol x..?

Rara Farah said...

hehe..masih menimbang2 utk couple stuff nie

IzwanNie said...

like it! ^__^

Wana De'Amor said...

setuju2....tapi zaman skang ni pengacau dah tak pandang semua tu! kalau dia nak dia amik je..tnpa pk prasaan org! sangat jahat!

myravea said...

nanakyu :ngeheh..betul 2 kak, laki ni bkn ske yg sentimental value cmtu, tapi kalau die btol2 serius fuh, dr cara die memilih tu kita dapat tau die serious ke x..hehhe :)

myravea said...

RARA FARAH : hehe..masing2 dgn pendapatnya :)

myravea said...

izwannie : tq for reading :)

myravea said...

wana : itu yg kite xnk dgr tu.huaaa...minx dijauhkan yek :)

Eazy Izzuddin said...

ada ja couple stuff ni
tapi tak tahu nk bagi pada siapa
almaklumlah...
keseorangan lg :P

CahayaCintaIlahi said...

alOlo suwitnyee ;)

efa said...

nice couple stuff :)eh tak penah couple so tak da semua gitu hoho

Dayana Nasir said...

hehe..couple stuff ni mmg slalu je kene ade. tapi kali ni kite tak pernah ade lagi couple stuff ni. rasenye, kalau takde pun takpe kot kan. asalkan hati masing2 ikhlas.

hunybie_811@here said...

cute ye couple stuff ni..
pernah dpt bnda2 camni...tp dpt keychain spider...
besar lak 2...
susah btul dpt kawan tp mesra yang brutal...

NUR AIN AZMAN said...

I loikee!

i agree with your entry dear

because i and my Bf memang ade barang2 seperti d atas

kalau boleh memang semua nak sama

Sampai mama i pun dah paham perangai kitorang ni

:)


p/s : kom komen sini

wish me luck ok


thanks dear

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

sukahaha said...

mintak cincin satu kekeke...

jemput sini yer
blog Matdin

♥e'in♥ said...

yeah! e'in ngan bf pon pakai cincin.. =)

myravea said...

eazy : huaa..bg je kat sape yg bkenan d hati :P

myravea said...

cahaya : hua...sweet2 yek :P

myravea said...

efa : ngehehhe...nice2 yek :)

myravea said...

dayana : hehe..ekot gak citarasa msg2 sbb certain mmg rse mcm nk ade jugak2.. :D

myravea said...

hunybie : wahh..spider!!ngeheh..takot lak rsenye *wink*

myravea said...

nur ain : hehe...alololo sweetnye yunk..suke3!! :) btw good luck utk kontest tu yek :D

myravea said...

sukahaha : amekla yg atas 2..huahua :P

myravea said...

e'in : sep sikit!!! samela kite..ngehehhe :)

Syimir Yunusi said...

wwaa.. i hubungan jarak jauh.. camne nak kenal pasti saiz cincin? tp apa2 pon sweet gle kn..

Wan Gerrard said...

so sweet ^_^

Miz Ellysu Bahari said...

sweet :)
salam ukhwah

THE LEKAT LEKIT STORY said...

jarang nak pakai cincin walau dh nikah sbb tak selesa.. tp always mention sesapa je nak berkawan bahawasaynya sy adalah seorang isteri

::CIK LYNN:: said...

sgt ska!!! bla pkai cncin cmni, rs lg sweet...sy n bf pkai 2 set cincin couple...dlm 2 da tlis nma ktorg....=)

rilex2 jer said...

pewittttt..
myra msti dh dpt couple stuff 2 kn..hehehe