CIKGU SHIDA dapat undangan dari Dato' Siti Nurhaliza?Ini betol-betol, bukan cobaan tau!

Friday, January 7, 2011

| | |
Makin murah rezeki Cikgu Shida ni atau dikenali sebagai CSDP 


Entry kali ni myra tak nak cakap banyak sebab myra tau ada yang menyokong dan ada yang tidak dengan miming CSDP ni kan kan? So, masing-masing dengan pendapat masing-masing..Dari pandangan myra, CSDP ni seorang yang think out of the box.. So, tak kesahla setuju atau tak dengan caranya asalkan korang bahagia, CSDP pon bahagia dan yang paling penting jangan kacau hidup orang supaya masing-masing bahagia hidup aman dan harmoni gituu..ngehehe



Okae berbalik kepada tajuk entry ni, percaya atau tidak, baru-baru ni CSDP dapat undangan dari penyanyi nombor satu negara kita iaitu Dato' Siti Nurhaliza! Wallaweh, siap dapat call dari Dato' CT tuu!!Omai omai sangat teruja sebab dia pon mesti layan laju-laju miming-miming CSDP ni kan?kalau tak, takdenye dia siap nak mengundang CSDP ni untuk buat video clip Dato..ada betul??sila percaya yek..




Klik BLOG CSDP untuk terus menerjah informasi terbaru darinya!!



p/s : Btw, myra baru serbu blog CSDP ni, so kalau myra yang terlambat tau informasi ni, abaikan jela ye entry ni ..ngehehe..Almaklumlah para blogger ramai yang pantas lagi tangkas :) SMILE ~

31 komen dari sweety:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

eheheh, cikgu shida dh femes gilerrr dh! dh mcm artisss;)

Puteri Iqa Izyan said...

pehhh.. cayalah..

babykristal said...

wow..!!~

LeyRa.Hamid said...

Betul ker? tapi yg pasti Anarafali ada tweet nk ajak CSDP for join indie..tabik to Cikgu Shida la

Nadzirah said...

uhu.... famous seyh !

alexa yussida said...

perghhh..hehe..janji beliau tak kacau org..org je suka kacau n kutuk beliau..:)

tomatokering :) said...

tetibe feymes :D

Sophie Al-yahya said...

suka cikgu syida!!!

♥ nana i am ♥ said...

HAHAHA.cikgu shida nih sangat klaka oke.
tapi kadang boley gelak guling guling tengok video dia kan :D

ummiarissa said...

adui..apsal tak tahu pun Siti ada program sendiri..blog cikgu Shida pun ada..nampak sangat akak kau ni 'lambat'..

Azuan said...

orang femes, biasa r kena kutuk..hihi

- zuriey - said...

yeker..bukan main lagi cikgu shida

ejaMaria said...

CSDP mmg cool... ;p

Cik Ila said...

salam perkenalan..cik ila dtg follow..:)

myravea said...

fifiey : tau xpe..hehe

Bro Framestone said...

itu pun salah satu karya seni juga...

patut dihargai...


:)

myravea said...

puteri : cayalahh..huhu

myravea said...

baby : ngeheh..tergamam ye?

myravea said...

leyra : betull3 :) tak de menipu di sini..hehe

myravea said...

nadzirah : tau xpe..famous amos lagi..ngeheeee

myravea said...

alexa: wahhh..setuju!! :)

myravea said...

tomato: hehe..femes tuuu :P

myravea said...

sophie : hehe..sep sep sep!!

myravea said...

nana : ahha..jom kite guling2 same2 yuk! :)

myravea said...

ummi : hehe..xpe kak, now da tau kan kan :)

myravea said...

azuan : betull tu..sokong! :)

myravea said...

zuriey : iyeee, rezeki die la tuu

myravea said...

eja : hehe..cool n rock! :p

myravea said...

cik ila : tq follow :)

myravea said...

bro : betul tu!hargailaa die kan :)

syamsid dhuha said...

ORG PARIT TU JGN MAIN2.. hahak ... :D