Blog Myravea di dalam majalah remaja edisi 1 JANUARI 2011?

Sunday, January 2, 2011

| | |
Alhamdulillah!Rezeki semakin murah di awal tahun baru 2011 :)


Assalamualaikum para-pari blogger!Alhamdulillah, berita gembira satu-satu myra dapat on my bufday ni..*teruja* Sungguh terpaku mata ini pabila melihat rakan-rakan blogger  meninggalkan jejak di shoutbox dengan ucapannya seperti ini:




Thanks blogger-blogger yang sangat pantas mantas dengan informasi sekeliling ni...hehe..again, alhamdulillah rezeki tahun baru..rezeki bila umur baru nak menjangkau awal dua puluhan ini..Myra anggap ni sebagai hadiah bufday dari team REMAJA!! Terima kasih REMAJA!!I LOVE U laahh!! *wink* Juga sangat berterima kasih kepada semua blogger yang sudi follow dan supprt blog pink purple myra ni*SMILE* sambil tersipu-sipu malu seperti perempuan melayu terakhir gitu..huahua


Sungguh lama myra impikan berita gembira seperti ini dan akhirnya tercapai juga cita-cita..Buat yang belum membeli, sila dapatkan majalah REMAJA di pasaran sebab ia penuh dengan informasi about dunia alam maya ni..Selain ruangan blogspot page 134 menghiasi majalah, HANIS ZALIKHA iaitu blogger lima bintang itu juga turut tersiar di ruangan "ISU" page 146!!Hambek kau siap tertera nombor mukasurat lagi tuu.. Sangat best bukan? SO, myra dah beli, anda bila lagi??hehehe..Dapatkannya segera sementara stok masih ada!acece, promote seketika sebab HANIS ZALIKHA ada di situ!!omai omai, sangat seronok!!



Besau betul "myravea" tuu..segan betul cepat tutup muka!



60 komen dari sweety:

BeaN MorENo said...

tahniah

Sallehudin Said said...

Tahniah ye !
Den tumpang happy ..
hehe

AiDa AzRyN said...

whoa! tahniah! :)

.Diyana Abd Rahman. said...

wah!! tahniah :)

HafizRahman.com said...

besss...congrat myra =)))

turbo said...

woahhhh...
rakan ak masuk remaja tuhh...
yeahhh..ak tumpang bangga nieh..ahak2.:DD

unwanted said...

Wah..
femes dah..
tunggu trafik je la pas ni.:)

Deeyaudeen Sabri said...

waaaa best best ! tahniah !

eiysya zasya's said...

phewitt.. best best! =D

p/s: karangan pertama 2011

Rockstar Chan said...

akan..beli... fan remaja nie.. wah.. dulu irene skng.. myravea... tahniah... :)

fatin ツ said...

tahniah myra! :)

shera haifa said...

tahniah..sejak akhir2 nie bnyk para blogger dh msuk majalah..gud luck..

kai azmier said...

wah!tahniah2! mesti bangga kan ?

candyss said...

tahniah sis...

NuR 'aQiLaH said...

wow!! jadik artis laa pasni. hiks ;p

nadiah said...

tahniah!u mmg best

akmalhilmi said...

congrates :)

Pinky Pixie said...

tahniah dear!

♥myida♥ said...

tahniah2...huhu..like..:)

myravea said...

been borneo : thanks ye :)

myravea said...

sallehudin : ngehehe..maceh..den turut hepy :P

myravea said...

aida : thanks u selalu support myra :)

myravea said...

diyana : tq dear :)

myravea said...

hafizrahman : hehe..tq bro! :)

myravea said...

turbo : huahuahua...alya2..tq babe! :)

myravea said...

unwanted : hee..xdelaa cmtu..

myravea said...

deeyaudeen : hehe..macehh :)

myravea said...

eisya : hehe..tq sis :)

myravea said...

rockstar chan : hehe..tq dear :)

myravea said...

fatin : tq dear :)

myravea said...

shera : heheh..tq yunk :)

myravea said...

kai : alhamdulillah, rezeki :)

myravea said...

candyss : tq dear :)

myravea said...

qilah : ish3..xde la dear..

myravea said...

nadiah : thanks dear for ur support :)

myravea said...

akmalhilmi : thanks ye :)

myravea said...

pinky pixie : tq yunk! :)

myravea said...

myida : hihi..tq dear :)

She's retarded said...

congrats! sy beli remaja tu baru hari ni, tetiba nampak myravea punya site.
hebat la!

NUR AIN AZMAN said...

Wah, congrats dear

syiokk la dia

hihi

p/s : jom join sini

http://officialaenlicious.blogspot.com/2010/12/contest-fesyen-untuk-semua.html

jgn lupa tinggalkan komen picture yg i join contest tu ya

thanks dear

^________________________^

janna sapei said...

tahniah!

Mr. TN_SkY said...

wah!..tahniah =_=..hehe...asal saya lmbt jmpe blog nie? hee..:D moga lagi murah rezeki ya blog nie hehe

ciK mOt ©™ said...

wahhh makin glamer dia skang...nak autograph dik...hehehe...keep it up dear

n!da said...

tahniah dear. da feymes da tu.. hehe

liyanaziz said...

padan la rasa nak beli je remaja, tapi x terbeli pun.. nway, congrats!!

Wan Gerrard said...

anda memang hot ^_^

Cik Nurul Pinky said...

tahniah ye...i dah letak link blog u dekat blog i dah pun hehehe..senang nak tahu u update blog hehehehe

CahayaCintaIlahi said...

cOngrats dear.. ;))

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tahniah yer.. nak tanya REMAJA buat pemilihan melalui apa. kita kena hantar penyertaan or dorang yg akan pilih sendiri.. kekekekekeke

amir acap said...

waaaa...tahniah2.. beznye blog dpt msuk mjlah.. =)

- zuriey - said...

tahniah..bukan senang nak masuk magazine

Redbloodsnow said...

cute nah arrr couple stuffs tuh kan :)

Anonymous said...

cute lar..

Q E Q E N said...

congrate's dear :)

Pink Diva said...

Congratz dear..

Your blog just pretty fine..u deserved it..

Mr. Swift said...

Hoho. Tahniah! :)

Matika said...

tahniah akak..

mamat pun teringin juga...he3

Razis said...

pergh..dahsyat sgt nieee. tahniah yer..

syieda said...

tahniah dear..
syieda pun nak jgk la..hikhik..
jeles dgn myra nieh.. ^_^

lynn kamarul said...

wow........
hehe berbaloi kan utk jadi blogger ni.

dear.. akak nak header tu. berapa rm ??