Banner baru untuk blog myravea dan tempahan untuk banner kini dibuka!

Monday, January 31, 2011

| | |
Assalamualaikum semua...


Nampak tak ape yang lain dekat blog myra sekarang?nampak tak?howyeaah, banner baru!Sangat suka sekali sambil melompat dengan riangnya!Mula-mula myra engat nak tempah banner dekat blogger lain tapi dengan berkat usaha serta masa yang mengizinkan, dapat juga myra merealisasikan impian diri sendiri..*wink*..Kepuasan itu lahir bila kita sendiri yang menghasilkannya bukan?


Di mana dia banner baru itu? sila muncul sila muncul!


Laa, pink lagi?Hantu pink betulla dia ni..grrr..Jangan marah ye, sebab kalau header ade kaler pink, banner pon mestilah wajib ada kaler pink tak gitu?Lagipun, dah namanya favourite colour, mestilah wajib kena ada jugak jugak..hehe..Hope tak jemu mata memandang sebab pink itu sangat sweet bukan?Actually, banner di atas ni saje-saje gatal myra buatkan,so nampak simple je kan?tapi tetibe tersuka pulak so ape tunggu lagi, dengan rasminya saat ini da jadi my new banner..hehe


By the way, buat sesiapa yang nak exchange banner with me, ruang untuk anda masih ada..mari mari..and for those yang dah lame jadi banner members dekat blog myra ni, anda dialu-alukan untuk menukar banner lama myra yang sangat comot itu kepada banner yang baru seperti di atas ni yek..thanks :)


Pageview banner untuk this week, Januari 2010


p/s : Kalau berminat nak tempah banner pulak lepas ni, just roger-roger myra dekat fb yek, takpon komen je kat post ni :)

47 komen dari sweety:

hana said...

nak jgk banner mcm nih . boleh ? :)

HΛJΛЯ said...

wahhh, buadkan hajar banner boleee ?

Wan Gerrard said...

wah banner sangat comel cm tuan die hee~

cik violet said...

chantek !! ;)

myravea said...

Hana : yg button ni ye?boleh2 :)

myravea said...

hajar : boleh2 dear :)

myravea said...

wan : hee.sukee puji-puji bg blushing kan *hee*

myravea said...

cik violet : thanks dear :)

tomatokering :) said...

hoho sgt cumil . jeles tgk . hehe :P

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kekal pink.. kekekekekeke

nurulfaridah said...

Cantik banner tuh ^^

Daya SooYoung H said...

cik mira knekan harga brape biase nye ? ;)

myravea said...

tomatokering : hehe..tq dear :)

myravea said...

the lekit-lekit : ngehehhe..itu mesti :)

myravea said...

faridah : thanks dear :)

myravea said...

Daya : Myra kenakan harga dalam RM5 je :)

**sHiKinn** said...

comel banner..blog pun kemas sajer..

myravea said...

shikin : thanks dear :)

Zuliana Harun said...

myra.. i nak tempah banner boleh? tapi i dah tak ada facebook lah... boleh guna email tak?

areripe said...

first time masuk page ni...
cantiknya template dan tuan blog.hehe!

im already followed your blog!
and if u think my blog interesting, u can do the same thing!
And don't forget to leave comment about my post.

nurul ain said...

lawalah banner tuh :D comel jeh..kalau nak jugak boleh ? hehe ^^

Lisa said...

comel2! lawa banner tuh. pandai kak myra wat. hihih

nih yg leh mintak kak myra wat nih. hihi.

myravea said...

zuliana : kite gune ym senang kan kan :)

myravea said...

areripe : Thanks ya :) i'll visit u after this :)

myravea said...

nurul ain : boleh2 dear :)

myravea said...

lisa : huuu..tonyoh2 mate sket, biar btol lisa nak sis buatkan..hee..rsenye lisa lg pro edit2 ni *hee* :D

[n] ajiha fuz [i] said...

cik myra yg comey lote , aja jgax cmane mau wat blog lawa huhu

myravea said...

jiha : heheh..ni pon myra tempah dear :) header n banner je myra buat sendri

Encik Psychopath said...

smart2.

srikandi mie said...

kreatif lah awakk,..;)

sya ajerk said...

banner cantikk!!! tp sy xreti nak buat..tolong buatkan boleh??hehee

Umar Faruq said...

alamak... cane nk menjerit kat shoutbox nie?? iklan nuffnang halang.. huhu..

NurSolehah said...

banner. Cantik.. tp xpandai buat :(

Cikgu Fikri said...

wah..
bgu fiq perasan..
mka myravea cm kwn fiq lah..
namanya qurratul aini..
heheeh..
ala2 cm heliza gitu..
:)

myravea said...

encik psycopath : thanks ye :)

myravea said...

srikandi mie : hehe..myra pon budak baru blaja photoshop ni haa :)

myravea said...

sya : hehe..kalau nk, boleh tempah kat myra yek, add my fb :)

myravea said...

umar : huaa..so zoom out je kat lappy tu ;)

myravea said...

solehah : alolo..meh myra buatkan nak.. :D

myravea said...

cikgi fikri : waa..yeke?nanti kim salam kat die yek :)

saya_arief said...

sangat2 pink..
;D

HonEyBuNNy said...

nice!

misz FaTiN said...

cantek banner baru myra..
fatin da lama try wat banner yg lawa..
tp satu pun xde yang berkenan lg..hehe

misz FaTiN said...

nice banner dear..
fatin da lama try buat,, tp xberjumpa lg dgn yg nice..huhu

Syariniey Amran said...

salam cik myravea..jom exchange1 sya dah letak banner myra dala blog sya.weeee~~~ ^_^

n!da said...

waaaa. macam best.
cik ravea xjemu2 belajar bende baru kan?
bagus2. banner sangat cantek. one thumbs up! n_n
tapi kenape tak begoyang2? cik ravea kene belajar lagi nih. hohoho

improvement! i loikee improvement!
keep up the good work. n_n

Reyza GiRL said...

camner nak wat banner ???....x faham la....boleh beri tahu?