Undian untuk blog baru pilihan 2010 kini dibuka!

Monday, December 13, 2010

| | |
Walla sweet readers, good news kan kan..sekarang da boleh start untuk undi mengundi ni..Okae, blog mane pilihan anda?hee..takpe-takpe setiap orang mesti ade pilihan masing-masingkan bergantung kepada korang punya citarasa..Kalau semua punyai citarasa yang same, habisla dunia ni mesti semua sepesen je takde dua tiga pesen..So, jadi tak meriah namenye..heee

Ehem-ehem sebelum tu, buat sesape yang sudi untuk mengundi blog dinky wink myravea ni, bolehla undi num 98 tau tau! Itu num 8 manyak ong woo..Buat mereka yang sudi, mari-mari kelik untuk undi itu num 98 :) Satu undian dari anda sangat berharga di mata yang memerlukan..aceh acehh..Setiap orang punya citarasa berbeza dan pandangan mereka juga berbeza..Undilah blog pilihan hati anda kerna mereka pasti menantikan sokongan dari anda dan anda sekalian :)


4 komen dari sweety:

fairus said...

Dah undi.. :)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kamu sudah di undi wahai si comel

myravea said...

fairus : maceh tau tau :) HEHE

myravea said...

The lekat lekit : thanks dear! jasamu ku kenang :)