Saya sudah jatuh cinta dengan link ini sebab dapat Blogwalking dengan pantas!

Tuesday, December 14, 2010

| | |
Wuwuwu..tak sangka sampai boleh jatuh cinta dengan benda tak hidup ni..Kalau selalunye dengar manusia bercinta dengan manusia tapi sekarang macam-macam ada kan kan..ada yang bercinta dengan bantal busuk, bear kesayangan and ade jugak yang bercinta dengan haiwan sampai boleh bawak kawin wooo dasyat-dasyat..Kat bawah ni salah satunya..hehe 

Tapi kalau manusia normal, mesti tak terlintas dek akal fikiran nak kahwin dengan benda tak hidup ataupun binatang kan kan sebab ape? sebab mereka normalla ade nafsu dekat kaum manusia sekalian alam..heee..SO, berbalik kepada tajuk asal, myra sudah jatuh cinta dengan link?link yang mane satu? Ohh, ini dia link yang dinamakan Mister Linky's Magical Widgets!




Eh, apa kelebihan link ni sampai myra jatuh cinta sambil tangkap cintan dengan dia?hehe..Okae, kelebihannya ialah kita dapat blogwalking secara bertubu-tubi bak peluru pistol yang sedang enak menembak di padang tembak..hehe..okae, cukup myra cukup..Actually, myra dah lama berkenan dekat link ni, tapi malu tambah segan untuk menyunting dirinya tapi takpela nanti bila myra dah bersedia myra akan melamar dia untuk terus duduk di blog myra sebagai peneman setia setiap masa..Tak sabar nak melamar dia sebab nanti meriahla blog dengan link kawan-kawan blogger..hehe..tunggu ya! :)



Okae, sebelum tu, myra nak promote sket ni, almaklumlah pintu undian untuk blog baru pilihan 2010 sudah dibuka, jasa baik anda anda untuk undi blog myra sangat dihargai *wink*




16 komen dari sweety:

♥-- emieysandra --♥ said...

gudluck!
~_^

alyaaboolat said...

suke la blog myra ni...nice~

CERITA LEBAT said...

ok gua nak vote jugak..

myravea said...

emieysandra : thanks yunk! hehe :)

myravea said...

alyaaboolat : hehe..maceh alyaa, slalu2 dtg tau tau..myra terjah kamu! ~weee

myravea said...

cerita lebat : uhh..trima kasih!! heeh..shukee :)

eiela said...

oo..ingatkan link apa tadi. mister linky rupanya.

Latest Entri :
Kerenah Budak-Budak Menceriakan Suasana

kay yea said...

gd luck yaw~~

m!da BucHuxX said...

mcm2 cara tuk BW kan skunk. .:)

AMMAR YASIR said...

Mesti try guna link ni.....

myravea said...

eiela : hehe..yes master link be a master!hihi

myravea said...

kay yea : maceh2 :)

myravea said...

mida: betul betul betul :)

myravea said...

ammar : hehe...guna jgn xguna ..heeee

efa said...

nice blog la myravea :)suka :)first time dtg sini good luck :)

NS said...

gud luck!! =D