Kat sini ade blogshop yang jual baju baby comel-comel belaka!

Friday, December 17, 2010

| | |
Ketepi-ketepi! Baby nak lalu pulak ni, sila bagi ruang untuk si kecil yang masih suci dari dosa ni..wuwuwu..eh, cemane leh sesat entry baby-baby ni kat sini?adakah myra tak sabar nak timang baby? Ohh tidak!Diri ini masih remaja belia belum pon nikah atau kahwin tapi buat yang sudi bolehla melamar terus ye..haha..gelak ketawa di situ..


Tettt..cukuplah mukadimmah di situ ye, entry ni nak membantu anda anda dan anda sekalian yang mungkin sedang mencari blogshop yang menjual pakaian baby di alam maya ini mungkin sebab tak ada masa untuk ke kedai shopping baju baby sebab 24jam menatang minyak yang penuh menjaga bayi-bayi anda..heee..


Okae, kat mane nak carik baju baby yang comel omel ni?Haaa..masa first time myra jejak kaki kat blogshop ni, yang terlintas dek akal fikiran ialah wahhh nape comel sangat baju and seluar baby ni!Belang-belang pon ade, comelnye comelnye! Hee...korang boleh pergi blogshop ni kalau nak tengok dengan mata kepala sendiri ea :) Tuan punya blogshop ni pon comel orangnya!Engatkan anak dara lagi tapi rupenya wahh dah jadi milik suami yang tercinta..hee..myra panggil die kak miera..Laa, patotla comel semacam tuannya..rupanya nama mira jugak..hee gedik gedik sikit sambil buat muke comel dengan peace sekali..

Comel-comel kan kan..hehe..kalau nak tengok lagi banyak, bolehla pergi blogshop ni *wink*


9 komen dari sweety:

fasha said...

comel comel nye baju baby ! nie rasa nak kawen nih,wahaha ;)

CikPuanMiera said...

OMG.
baiknye ati awak dik oii.
terharu akak taw :)
thanks ye dik.
mucas gerasias!!!

fathiahRAIHANA said...

cute nye .. hihihi . tp na beli kat sape :D:D:D

myravea said...

fasha : hehe...jom kawen rmai2..muahaha

myravea said...

sis miera : hehe...my pleasure kak :)

cik kumbang said...

wah ada baju kumbang...hehe

myravea said...

fathiah : hehe..beli kat cikpuanmiera yg komen ats tuu..hehe :D

Fienazzuki said...

oucchh...mmg comel....
huish..
Follow fie juga ek...
pink!
saya bleh gila...sbb suka pink juga..
tpi skrg xobses sgt dah...hehhe..

azrina said...

Blog fashion: femmefashion2u.blogspot.com