Jom serbu join "Pertandingan Blog Paling Superb!"

Sunday, December 26, 2010

| | |
Ada apa dengan contest? Bila kita nak join contest, mesti rasa sukaa itu akan datang dahulu sebelum kita menaip entry-entry segala..Ada betul? Kalau tak betul, watpe nak join? huaahuaa..kalau tak betul, myra nak kena wat ketuk ketampi macam dajah satu dua tiga dulu.. *konon*


Orang jalan-jalan makan angin kan? Tapi, as a blogger mestilah jalan-jalan baca entry dan carik idea kan kan kan? Kalau tak betul lagi terpaksa bersungguh-sungguh ketuk ketampi tiga empat kali jugak..*blushing* ..Okae, tadi myra baru blogwalking, blogflying dan blogjumping semua tup tup nampak contest..dalam hati berkata "Wah, ni contest berkenaan dengan blog!" sambil teruja tengok kanan dan kiri lastly terciptalah entry contest ini..ngehh ngehh..pendekkan cerita, sape yang menganjurkan contest ni? Ohh, mereka berdua bukan bertiga ya iaitu AISYAH dan adiknya IZZAH..Jom tengok ape syarat-syarat yang telah ditetapkan..



  1. Terbuka kepada Malaysian Blogger yang tinggal di Malaysia only . Kalau korang tinggal kat luar negara, payah nak post hadiah .
  2. Kena follow blog Aisyah dan Izzah dulu . Kalau tak nak follow pun takpe tapi make sure korang salu update ngan blog kitaorang okeyy ?
  3. Mesti ada blog . Kalau takda blog, takdalah contest dan hadiah . :)
  4. Buat satu entry bertajuk Pertandingan Blog Paling Superb ! Copy entry dan banner ini .
  5. Tinggalkan URL blog, emel & nama korang di blog aisyah sahaja . Click tab Contest. Kalau korang nampak Pertandingan Blog Paling Superb !, click and then tinggalkan URL blog, emel dan nama penuh di ruangan komen .
  6. Hadiah Misteri menanti anda !
  7. Had penyertaan : 200 blogger yang awal mendaftar saja boleh ikut .
  8. Hanya 3 blogger sahaja dipilih !
  9. Kalau ada apa2 perubahan akan diberitahu nanti .
  10. Tag kengkawan anda juga ! Tag lah seramai mana yang korang nak . Tak nak tag pun tak pe . 
TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 21 FEBRUARY 2011, 11.59 malam

5 komen dari sweety:

titirara said...

wahhh , join contest ye . all the best sis ^_^

ejulz said...

nk join tp blog sy x superb.. heHe

cʏcʏʌαииιℓα said...

all the best yaa ;)

Ain Zulaikha said...

wah ada kontest ya..

ainakhani said...

good luck kamu.. (: