Jom serbu join "Contest pic paling cute!"

Sunday, December 26, 2010

| | |
Huaa..ni contest second yang myra join baru-baru ni..ngehh ngehh..Contest pic paling cute ni tamat hari ni before pkol 11.59pm! So, tunggu ape lagi yang belum join tu, mari mari mari :) Btw, myra baru nak join contest ni hua hua..padahal da tengok dan renung je contest ni lama-lama before ni sebab tak tau nak bagi gambar ape..Takpe-takpe asalkan masih lagi ada ruang masa dan waktu untuk join..Siapakah tuan penganjurnya?Haa..tuan penganjurnya ialah JENGJENGJENG  KAK ELLY ..Klik nama tersebut untuk ke blognya..



Syarat-syaratnya :

  1. terbuka kepada semua blogger PEREMPUAN sahaja.....
  2. korang jadi FOLLOWER blog aku ni....
  3. copy paste BANNER contest ni kat entri & side bar blog korang selama contest ni berlangsung! dan sila pastikan link back k!
  4. korang upload 1 gambo korang yang paling cute mute! nak wat memek muke pon xpe! lagi best! & dibawah gambo tu korang tulis sket macam ni...........
  5. " saya suka blog elly@suely (pastikan link back ke blog aku) sebab.................." korang xyah la tulis berjela2.... ringkas sudah!
  6. ok n lastly, dah siap korang letak la link korang tu kat ruangan komen entri kak elly....
  7. susah ker? xsusah kan???............. senang bangetttttttt!!!


"Saya suka blog elly@suely sebab entrynya mesra alam gitu iaitu ringkas dan padat serta senang untuk difahami bak kata sekali baca dah paham..Tambah-tambah blognya banyak tentang informasi yang berguna yang boleh diguna pakai untuk kehidupan seharian"

14 komen dari sweety:

hans said...

goodluck pada semua yang join

P/S : Drama Antara Garisan Memang Layak Ditabalkan Drama Terbaik Anugerah Skrin 2010

liyanaziz said...

ha, gambar ni la! comel! suka! buat header! kikikikiki

erika nuris said...

gud luck..:)

myravea said...

hans : tq :)

myravea said...

liyana : ngeh ngehh nanti ade mase myra buatkan header utk blog sendri :D

myravea said...

erika : tq dear :)

siti fatimah said...

kita pon join :) hee

good luck mira ! :)

.izzati liyana. said...

hey there. my first visit here. goodluck okay ;)

-telordibasuh- said...

wa bnyak die join contest..
hope berjaya menang..
comel-comel hehee(iklas ni)

myravea said...

fatima : good luck jugak dear :)

myravea said...

izzati liyana : thanks yunk :)

myravea said...

telordibasuh : ngehh ngehh..telur komenla, AMIN..mintak2 masin mulut die.. ~heee

Farra Ya said...

kiutnye.. tang mate 2 yg mahal 2.. huhu gud lak!!

elly @ suely said...

thanks join my contest!
good luck!