Jom serbu join "Contest Header untuk Qila"

Wednesday, December 1, 2010

| | |
Entry kali ni about contest header seperti yang tercatat di tajuk entry yee..hihi..kali ni cik qilarazak yang menganjurkannya..Entah mengapa sekarang rasanya myra gila edit header..mungkin hobi katanya..Ohh, sangat suka join kontest yang kita suka,kepuasan itu datang dengan sendirinya bila kita buat apa yang kita minat..Ditambah pula dengan semangat berkobar-kobar bila shawl dan inner menjadi taruhan..gila shawl apa aku ni?ohh, mungkin..


So, myra join ini contest!!*wink* Biarpun si pakar edit header segala semua join kontest ni seperti wanhazel dan propito tapi apa salahnya jika kita mencuba kan kan?Bersaing secara sihat itu yang diutamakan..hehe..Buat macamla aku pakar..Sudah, hentikan segala coretan dan focus kepada header yang telah disiapkan..header ini mengambil masa dalam dua jam jika tiada kesilapan tangan mengira..So, ape tunggu lagi..CEKIDOUT YO!





Ade chance nak menang tak ni?kita tunggu saat diumumkan pemenangnya nanti..COntest ini tamat pada 12Disember 2010 ye..Cepat!masih ada ruang untuk anda..Jika si penganjur tidak berkenan maka dengan sukarelanya myra mau edit ini header dan tukarkan gambarnya kemudian tempek di belog kesayangan myra ni..hihi..dasar kau dasar tuttt!Bukan ape, bila header ni habis disiapkan, hati ini berbunga-bunga dan berkata kepada adikku, "Fuh, ayong suka gila background and kaler header ni dik!"..dan adikku berkata, "Ayong tukarlah gambar jadi header blog ayong"..Huaaa..bijak sungguh adikku ini, cadangan yang amat bernas..hihi...Mane bolehh cik adik, header ini yang akanku pertaruhkan nanti..tak baik buruk siku!cis cis..




p/s : So, ade sesape yang berminat untuk tempah header lepas ni?boleh myra jadikan ia satu hobi separuh masa..hihi..

16 komen dari sweety:

aima in luv said...

jom sumbangkan nuff dimalam hari.. hehe

cik kia said...

hehehee miraaaaaa memang suka guna ayat dramatik kan.hehehe ;D

myravea said...

aima : hihi..sumbang2..jgn sumbang mahram sudah..heheh

myravea said...

cik kia : ohh, dramatik itu perlu..huaahuaa

qilarazak said...

hehee..comel2 dear.. thnks sudi join ;)

myravea said...

Qila : My pleasure yunk! ~heee

Cik Mary said...

gud luck!

Lily said...

owhh lily xreti ag nak reka header..
"saya budak baru belajar
ambil galah nak jolok buah
saper2 yang sudi tolong la ajar
nnt saya kasi hadiah huahhh huahh huaaahhh"

dira aziz said...

waaaaaaaaaaa nak tempah nak tempah laaa chantek sgt myra edit!!!

Propito said...

thanks puji.. biasa je la.
lawa jugak header nie.. hehe
banyak betul saingan..
saingan secara sihat.. kui3

Eazy Izzuddin said...

dah serbu
nice2
xD

THE LEKAT LEKIT STORY said...

gud luck

Sunah Mohammad said...

gud luck~ ;)

alifays nidiba (syafila abidin) said...

wow ! mula mula usha je blog awk saya dah terkesima. cantikk ! pink gituu ~ i like~ u , nak order!!! plishh.. or u bole wat tutorial cmne nak buat header :) kalo nak amek tempahan inform kat saya k! thnx~ :D

paklong said...

saya join contest qila melalui post ni ..........

Zura said...

salam kenal..
nice header...hhe