Header untuk follower ke 1000!! Siapakah yang bertuah itu?

Wednesday, December 1, 2010

| | |
Alhamdulillah setelah beberapa bulan menjadi blogger tegar sejak tahun 2010, akhirnya keinginan untuk mempunyai follower seramai seribu sudah tercapai pada 28 NOV 2010..dulu sangat-sangat jeles tengok blogger ramai follower..At last dapat juga merasa..hehe..thanks kepada semua yang support..Tanpa anda siapalah saya..acee acee macam dapat anugerah bintang fofular la pulak..hehe..stop it myra..


Actually, myra da set da dalam kepala nih, ape ye aku nak bagi dekat si bertuah ni? macam tak best je kalau berdiam diri syok sorang-sorang..haha..So engat nak bg awardla , tapi macam tak best je..so here you are header yang disiapkan dalam masa yang singkat mingkat..Hopefully si dia suka..hihi..Okae, siapakah yang bertuah itu?Sila menjelma sekarang! *wink*



At first, myra add cik adik kiut miut ni dekat fb die, then teros selongkar gambar-gambar die..last-last myra curik profile picture die ni..hehe..Then bile da siap header ni, teros myra chit chat ngan die kat fb cakap nak bagi something nak tak..haha..Die pon terpinga-pinga nape myra buatkan header dekat die, then myra cakapla yang ke seribu mestilah special babe!!Selamat si dia gumbira.. Okae, the end..lalala :)


Opss..tidak tamat di sini ya, bukan satu saja yang myra buatkan tapi dua bukan tiga atau empat!hehe..Kenapa myra buatkan header lagi??sebab myra rasa tidak molek kalau header itu disiapkan dalam masa singkat mingkat sebab hasilnya tidak memuaskan..So, myra buatkan satu lagi dan akhirnya dapat merasai tahap kepuasannya..mungkin kerana header yang kedua ini mempunyai warna pink?ohh, mungkin..Hope tira sukakannya! *wink*




Papepon thanks buat semua follower, myra hargai anda, anda dan anda sekalian..I lebiu all lah!Thanks for ur support..HAPPY BERBLOGGING ye!!*wink*

22 komen dari sweety:

..hizamirahim.. said...

hehe.
rajin buat header ye ?
keep it up.
XD

Eazy Izzuddin said...

congrats telah mencapai 1000 folower.xD

Anisa Hang Tuah said...

cool la header tira :)

Hasrol Nizam said...

dah seribu? wahh.. tahniah2..

Pendapat anda?
Rambling on early December-jangan malu bertanya, nanti sesat jalan

athirahMedan said...

Terima kasih tau tau tau. :)
I love you lah :))

anassuhada said...

cantik la...nk jugakkkkk~ huhu

MuJE said...

gile argh! dah empat angka tuuuu...hehe


- MunzirShafie [dot] Com

myravea said...

hizamirahim : hehe..thanks :)

myravea said...

eazy :thanks ea :)

myravea said...

anisa :hehe..cool ye :)

myravea said...

hasrol : macehh ..hihi

dira aziz said...

WALEWEHHHHHHHHHH SMART!!!U'RE VERY THE MERY KREATIP DEAR!!!LOVES IT!!!

myravea said...

athirah : hehe..lebiu 2

LittLeMyRsHMaLLoW said...

cUn Laa hEadEr 1st tUe...
suKe ~
kAmo cREative !
=)

sembil9n said...

mak aih~ seribu dah? ...watkan header beta pulak...wahhh~ hahah

ahmad endo said...

ok tu...hehehe

♥e'in♥ said...

wah2.. bestnye owg 2 dpt header bwu..

ღ Sumomo-chan ღ said...

cantiknyaaa header tuh.
jeles saya. hihihi :D

fara said...

wah. btuahnye die!!!

FiZ said...

wah....bestnye...congrats dear...


psst...leh buat service bt header ni..nak 1...hehe

fatin hanani said...

cantik :)
simple ja :D

♥NuR SyAFiQah♥ said...

nice2..
follower sy bru 3 angka..hehe