Betul ke ini blog Heliza Helmi?

Wednesday, December 15, 2010

| | |
Salam sweet readers..


Amacam? tajuk entry kali ni myra guna pakai nama artis bertudung kita yang tak lain dan tak bukan si cantik Heliza Helmi..hehe..mengancam tak?wuwuwu..sungguh terpegun melihat wajahnya nan ayu yang putih gebu ni..sangat cun!Owyeaahh..ini bukan pancing memancing tau tapi kenyataan itu yang kita utamakan..hehe


Fullamak, apa tujuan sebenar tajuk entry ni? "Ini blog Heliza Helmi ke"? Oh tidak! Blog Heliza bernama INI BLOG MATA..Tuan punya blog ini pula bernama Nur Amirah ya bukan Heliza Helmi..hehe..Jauh sangat perbezaan cik myra dan cik heliza ni..Cik heliza putih gebu cantik molek dan cik myra hanyalah insan biasa yang merupakan seorang blogger bukan artis-artis tu ye..hee..So, tang mana samanya cik adik uii?meh sini habaq mai kat cheq..



Huahua..cik heliza yang macam cik myra?atoyaiii..Tuu diaaa...dia olang dok pancing ape dekat blog myra ni..hee..same ke myra ngan  cik heliza tu? Ohh no!Pandai ea pancing-pancing ikan macam ni, selamat blog myra takde ikan kalau tak, dapatla korang sorang sekor ikan paus..huahua..Cik adik, habaq mai tang mana yang cik myra ni sama ngan cik heliza tu?Cik heliza dapat tau ni sure dia gelak geli-geli perot..wuwuwu..Cuba tengok ni, indahnya ciptaanNya..






Macam biasala ea, myra memerlukan jasa baik korang untuk mengundi blog myra di blog baru pilihan *wink* Jasamu kan ku kenang..hehe :) 

Klik di atas untuk mengundi

17 komen dari sweety:

honeyvsbee said...

huhu ok lah jadi kembar heliza..

Budak Botak said...

he3, popular la cmni...

10jarijemari said...

pelanduk 2 serupa ^^

-atiQah- said...

hehehe..ada jgk iras2 heliza..
tang mata tuh..hehe..

dah vote utk myra..

amirulez said...

muke awak pon dah mcm heliza helmi dah..hehe..

Jehan Najib said...

aha la dek.. muka awak ni ada iras2 sket dgn artis AF ni kut :)

myravea said...

honey : huahua..cian heliza nanti ade kembar :P

myravea said...

budak botak : haha..xdenyelaaa.., bknnye artis nk fofular2 ni..heee

myravea said...

10jari jemari : huahua...pelanduk yg mcm manela tu ye, due serupe ea?lalala :p

myravea said...

atiqah : hee..owh, tang mata, tapi mata heliza lbh besau besau ooo..hehe..maceh dear :)

myravea said...

amirulez : hohooh..hee..nk pancing eaa... :P

myravea said...

jehan : hauhua..xsetanding heliza sgt cumilla..sobsob

eiysya zasya's said...

aah.. tang mata tuh kot.. nampak cam heliza.. tak pun posing tuh yang lebih kurang.. hehe

Eazy Izzuddin said...

anda berdua memang serupa hehe
xD
Layans~
Ku Rindu Dia

Fxysche Nas said...

tang bbir tu kot..kiut miut je bile cenyum..hehe

Ain Zulaikha said...

ha ah ada sikit2 muka awk macam heliza :)

~hAKim ZaiLAn~ said...

kalo muka kecik sikit bole kot..haahaa