Buffered earning from nuffnang yang ke 14 sudah muncul!

Sunday, December 19, 2010

| | |
Alhamdulillah, dah lame tak dapat buffered earning ni..Myra pon xtau napela susah nak dapat buffered sekarang ni tapi traffik bolehla tahan compare dari bulan empat lima dulu dapat buffered bertimbun- timbun tapi traffik takla mencanak-canak macam sekarang..Almaklumlah dulu dikira blogger bayi lagi yang masih merangkak mencari arah tuju yang dicari..heee..Hairan bin ajaib sungguh..


Its okaelah labuu..Asalkan dah dapat depan mata ni..Biarkan tanda tanya itu menghantui diri tapi Buat blogger senior yang sudi memberi jawapannya bolehla bisik-bisik kat sini noh..heee..Saya pon budak baru belajar jugak *wink*..Okae, mari kita tengok iklan ape yang ada kat sini ye?



Ohh, terima kasih nuffnang! I love you laa, myra tak nak curang-curang dengan you tau tau!Wo ai ni!Ni ai wo?heee.. Sayang sungguh myra dengan nuffnang ni ye *smile*..Mana taknye nuffnang ni kan pilihan hati ramai blogger kan kan..So, mestilah sayang takmoh benci menci tak baik untuk kesihatan blog..lalala


Hai labuu, lepas ni habisla dua puluh empat jam mengadap laptop untuk blogwalking blogjogging bagai suma..Almaklumlah bila dapat buffered ni sure mood blogwalking mencanak-canak naik sepuluh kali ganda..hee..kalau selalu dalam seratus blog sekarang ni kenala double triple plus plus suma..alahai, tempek terusla muka masok dalam lappy ni kan senang takyah nak off laptop da kan kan..pastu meletup baru padan muka kau nyah!wuwuwu..Insaf..

4 komen dari sweety:

siti fatimah said...

makin bnyak la RM :)

kay yea said...

waa..hebat2..tahniah~. *jelezz* hee

Miss Yaty said...

tahniah :)

ummiarissa said...

woo..macam tu yer..bestlah kan..