Blog sudah bertukar wajah! Saya sangat suka!

Wednesday, December 22, 2010

| | |


Ohhhh, begini rasanya..hatiku tertawan, kerana dia hati terluka jiwa tergoda oleh cinta.....ewahhh!!sila nyanyi ikut rentak dan irama sekali ye..hampeh betul lirik tu betul ke tak pon hantam sajalah asalkan ade intro..ngehehe..intro itu penting oh untuk menunjukkan kita punya mood semasa pada waktu itu..~weee




Okae, jom tengok ape yang berubah ye?
Header ku berubah ke?Oh, tidak..ini header yang takdelah lama sangat baru sebulan jee die jejak kaki di sini, So biarkan dulu mungkin nanti bila dah jemu kita tukar lagi ye, sabar-sabar..Ni lah namanya habis madu sepah dibuang..jangan contohinya ye, tak baik untuk kesihatan blog..~heeee





Menu bar?Oh yes yes..baru bertapak di muka blog ini siap ada anak patung cumil lengkap bertudung ayu gitu..Klik banner untuk ke banner para-pari blogger, klik tips untuk mencari tips, klik header untuk yang berminat menempah header dan klik facebook untuk ke facebook tuan punya blog ini ye..





Tajuk post?Eh ehhh...Background dekat tajuk posting pon da berubahlaa..tapi masih pink-pink yang lembut ituu siap dengan bunga cumil-cumil dan daun-daun anggun berwarna pink lagi..hee..boleh jadi konsep taman bunga layout kali ni ye..kenyit-kenyit sikit *wink*



Wiwwit..cumilla dolly kat shoutmix ni..shukee!!lalala...buat yang gemarkan blogwalking, anda boleh tatap mata saya..opss tatap wajah dolly serba anggun gitu ye..hee



Eh ehhh...footer pon da lain da niih..siap ade shadow-shadow..uhh..nak tido sambil dakap laptop ketat-ketatla malam ni sebab sayang sangat nak tutup blog..heee





Wee...takkanla myra nak puji melambung blog sendiri dengan hasil muka blog yang baru ni kan kan..hihi..saya masih mempunyai rasa segan dan malu-malu meow sebab malu rasanya nak puji-puji diri sendiri tak molek katanya..Actually,bukan saya yang mengedit dan mengubah ini semua ye, ini keje cik adik NYZA kita yang editkan..comel molek sungguh hasilnya..puas hati saya tengok!wee.sambil loncat-loncat kegembiraan..maaf sangat hyper mlm ni..Almaklumlah, tuan punya diri ni bukannya suka nak godek-godek coding ni mau taknya naik pening tengok sampai pengsan dan muntah!hee...sape-sape yang nak tempah layout blog cumil-cumil ni bolehla klik name nyza kat atas tuu yekk..macehh nyza cayunk..i lap u la bebeh! muahh muah..



56 komen dari sweety:

aima in luv said...

comel2.... suka la wajah baru nie.. hehe
cuma,, kalau bole terangkan sket warna tulisan menu bar tue okey gak,, aima tgk tulisan dya cam bayang2 je... hehe
yg lain sume tip top.......

dak eina said...

cantik!!!!

daya | yuya said...

woahhh sangat cantekkk ! superb ! hehe :DD

ada mokhtar said...

cantik! =)

aidy said...

wah makin lawa blog ! :D

n@m@n said...

dah setahun lebih berblog, baru 2 kali ubah template..hehe

Entri terbaru chekgu

Blogging-Ada yang lagi penting selain trafik dan cek nuffnang

fittiariri said...

cantikk!!! like ur blog!! pink:)

loveynyza said...

i lap u more lah bebeh ! =)
kalau ada ape-ape sila rujuk saya kembali ;D

honeyvsbee said...

cantik :)

cik violet said...

cantik la myra...mcmane nak pndai edit mengedit nig..hehe

fathiahRAIHANA said...

wahhhhhh. JELEZ . hahaha . PINK nyee! :)

sazali yusof said...

Nice header... ^_^

http://neizalyez.blogspot.com/2010/12/update-post-blog-di-twitter-facebbok.html

n!da said...

comelnye dolly tu.
uwaaaa..

Ujang9897 said...

saya pun suka...tue pasal terul POLO..hehe

Pinky Pixie said...

huwaaa. jelesnya. rajin edit.
boleh edit utk yt. kuikui

She's retarded said...

sgt gojes ubi kentang!

Adem and Cats said...

lawa2

ademncats

ainakhani said...

cun cun good (:

Ohujan Tasneem said...

slow kan sikit kaler lah kalau bole! haha sori.. kalau kaler background kasi putih habis lagi cun...

liyanaziz said...

wah,, serba baru.. cantik & comel!

Izwan said...

pandai edit code nie..

myravea said...

aima : heee..da terang da tu dear :) macehh

myravea said...

dak iena : maceh yunk! heee :)

myravea said...

daya : hehe..superb2 ye yunk :D

myravea said...

ada : hee...maceh dear :)

myravea said...

aidy :hehe..sangat suka melakukan pembedahan blog :D

myravea said...

naman : hehe..myra xtaula da bpe kali ubh tapi rasenye lpas ni da jarang ubah da...wiwiwi

myravea said...

fittiariri : hehe..maceh dear :)

myravea said...

nyza : alryt bebeh..mesti! hehe :)

myravea said...

honey : thanks dear :)

myravea said...

cik violet..hehe..tanye si pakar edit nyza tuu :D

myravea said...

fathiah : hehe..usah jeles2..boleh tempah sama itu nyza *wink*

myravea said...

sazali : thanks :)

myravea said...

nida : hehe..myra pon shukee dolly tuu wewewe :)

myravea said...

ujang : hehe..maceh follow kite ni yee *wink*

myravea said...

oinky : hehe..itu bukan saye yg edit yunk *heee

myravea said...

she's retarded : hee..gojes ubi kentang yek?ubi kentang mcd pon sodapp!hehe :D

myravea said...

adem : hehe..saye pon sukee ~wee

myravea said...

ainakhani : hehe..maceh yunk :)

myravea said...

ohujan : hehe..xtau nape, nak jugak2 kaler terang2 ni..shukee la..hehe

myravea said...

liyana : hehe..maceh yunk :)

♥e'in♥ said...

wah.. cantik laa.. leh wat an footer tok blog e'in x?? heee...

anishamzah said...

chantek sgt ! :)

rathiqah azmira rosli said...

hai myra cantek.belog kamu cantek secantik orgnya.betultak tipu:)

kaizen shinobi said...

wahui!!!!!!! pink kaler wooo... ahaks2

fittiariri said...

dear camne wat layout cam ginih....cantekkk sgttttt suka tgokkkk:)

myravea said...

ein : hehe..footer? Boleh2, tapi nak letaknye xbape nak ghetila..hehe..

myravea said...

anis : hehe..maceh yunk :)

myravea said...

rathiqah : hee..puji2 die ea, die pon cantek orangnyee ~heee :D

myravea said...

kaizen : heee...pink itu cumill ~heee

myravea said...

fittiria : hehe..bkn myra yang buat yunk..uwaa uwaa

fittiariri said...

huu..ingat myra yg wat..baru nak mitak tutorial :)

geramgaram said...

blog yg cntik gler pink comel like u cik punyan blog..huhu

cik zoela (: said...

cantikk :)

syafeeqa said...

wauu wauuuu.

cantik blog u kannn...
macam menarik j coment yg u letakkan kat blog i.

i'm 1490 ..hihihi..
rajen tak? follow lah blog i yg tak seberapa tuhh.

muhamadsufian89 said...

takot nak bukak blog ni..sebab takot terpikat..haha