Blog Baru (2010) Pilihan

Sunday, December 5, 2010

| | |
Tajuk entry ini pun sudah cukup untuk menggegarkan minda-minda blogger baru termasuklah diri ini..Okae, setelah kita menelaah memberi undian untuk Blog Pilihan Malaysia 2010, sekarang tibanya masa untuk blogger-blogger baru 2010 pula menyertainya. Kategori ini diwujudkan sebagai satu platform kepada blog baru supaya dapat dikenali oleh ramai orang.So, bagaimana nak join?



First Entry Post Myra dalam "Blog Dinky Wink Myravea" ni adalah pada 
Rabu , 3 February 2010... 


Jika anda, anda dan anda berminat untuk menjoinkan diri, bolehla klik di siniBLOG BPM...
Cepat sertainya sebelum jam 8 pagi 7 disember (selasa)! Masih ada ruang dan waktu untuk korang!Mari mari!! *winkwink*

12 komen dari sweety:

AiDa AzRyN said...

Gudluck! :D

gabanMorka said...

selamat berjaya! haha

tomatokering :) said...

gudluk dear! ;D

luna qiszara said...

hai, salam ziarah dr Luna,saje je jenguk2..hehe.. kite same2 ada kat senarai ke3 blog baru pilihan malaysia, gudluck eh.. :)

Rafina Mimi Zairul Murni said...

selamat pagi..semoga sukses dalam blog pilihan malaysia.. :)

ɐɥs+ɐɟ said...

salam perkenalan.. ziarah cnie..
semoga berjaya ye utk awak ;)

Miela Tahril said...

salam, miela pon tersenarai dalam group yang sama. tahniah dan selamat maju jaya ye :)

bisikan hati said...

hai sis!,,,
kita tercalon sama-sama dalam pilihan ke-3 lah...

good luck ya tok awak!...
selamat memancing undi..hehe...

KimiCnoL said...

Salam..GOODLUCK k!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

kembatolo™ said...

fuiyo~
susah la nak sbut nama blog ni.. haha

baideway, gud luck!

.vna erman. said...

hallu,blog walking
follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com
keep support each other

TERATAK RAHSIA PERINDU said...

nk tempah la...
byk yg cantek2..
felly94@yahoo.com.my(fb)