Apa kena mengena Fatin Suhana dengan novel DOA TERAKHIR , alaf 21?

Saturday, December 18, 2010

| | |
Omai omai saya sangat teruja!!haha, macam myra pulak jadi cover girl novel ni..heee..hanya dibuai mimpi la kak oii..Okae, korang jangan buat-buat tak kenal pulak dengan si cantik molek penghias muka depan novel ni ye sapa lagi kalau tak lain dan tak bukan si cantik Fatin Suhana!wee..I'm loving it!Dah lama benau rasanya myra stalk kakak manis ni..hehe


Now, rasa macam tak sabar nak pergi beli itu novel sekarang jugak! Almaklumlah muka depan itu sangat indah untuk ditatapi.Oleh itu, tahap nak membelinya mestilah membuak-buak di lubuk hati ni kan kan..Bila dah dapat beli mesti tahap nak membacanya pulak mencanak-canak sampai boleh ketepikan blogwalking bagai sume sebab tak sabar nak sampai pengakhiran dia..hehe..sangat hiperbola di situ..So, ape tunggu lagi?mari support novel tempatan kita! Weeee.....



Ohh..myra sangat suka tengok ini kakak manis..Sungguh cantikkan?Indahnya ciptaan Allah...Klik SINI untuk ke blog Fatin Suhana..

5 komen dari sweety:

Lisa said...

Lisa pon minat dia. LawoooOooo kan dia? natural beauty lagi tuh ;)

fatinsuhana said...

huaaa. terharu nih! thanks dear ;) segan pulak rase coz sis hanye cover saje, bukan penulis nye pun. ehehe. mekasih sgt tau! meh sini nak muah2.
*mmUahhHhx!*

;)

Nor ' Atikah bt NorBaki said...

wah!!! i know fatin...n hope she know me too...

dira aziz said...

she's really gojes!!!!!!rite???teheeeeeeeeeee

nadhrah said...

manyak cantek maaa..~~