Alhamdulillah, tempahan header musim cuti sangat masyuk!

Thursday, December 30, 2010

| | |
Eh, betul ke tempahan header myra semakin masyuk?heee..First of all thanks kepada semua blogger yang sudi menempah..Tanpa mu tiadalah coloum "Header untuk ditempah" di menu bar blog myra :)


Masa mula-mula nak buat entry khas untuk mereka yang nak tempah header, diri ini rasa begitu kecil sekali..Manalah tau kot-kot takde sesiapa yang berminat, mesti hati tuan blog ni terguris *huahua*..Tapi rupanya alhamdulillah tak sampai sebulan ni dah ada dalam 30 lebih yang telah meletakkan kepercayaan kepada myra untuk design header mereka..


Syukur sangat-sangat sebab niat hati untuk menolong mereka yang mahukan HEADER IMPIAN masing-masing tercapai jua..Kadang-kadang takot gak kalau ada yang menempah itu tak puas dengan header baru yang telah disiapkan, so myra akan tanya banyak kali puas hati ke tak sebab kepuasan itu perlu!Dan kalau tak puas lagi, myra akan edit sampai korang rasa tahap kepuasannya sebab ini header berbayar so korang boleh demand ape yang diimpikan di kotak hati masing-masing..Kalau korang demand nak yang macam mane, lagi senang untuk myra buatkan sebab dah tahu apa yang ada dalam kotak fikiran korang..hehe..Jika masih ada yang sudi untuk menempah, pintu tangan dan hati sentiasa terbuka dengan luas sekali *wink*


Btw,Tak semua yang pandai dalam bab edit mengedit ni, dengan membuat coloum khas untuk tempahan macam ni, hopefully dapat membantu korang untuk lebih bersemangat mengadap blog tiap-tiap hari dan itu dinamakan sebagai "blogger tegar" di dunia blogging..hehe..Last but not least, myra nak letakkan header yang paling latest myra siapkan setakat ini..







"Pencarian header tercantik sudah bermula! Klik SINI untuk mengundi!"

p/s:  Alhamdulillah, kedudukan myra dalam contest setakat ni adalah yang paling teratas! Korang boleh tolong naikkan vote dengan vote "http://myravea.com" di situ :) Hopefully masih ada yang sudi membantu :) 

16 komen dari sweety:

ciK mOt ©™ said...

akak dah vote...dah paksa orang vote jugak...weee

HafizRahman.com said...

hebat3x =)

She's retarded said...

header yg sis buat semua lawa2

myravea said...

Cik mot: ngeheheh..maceh kakak :)

myravea said...

HafizRahman : bro, xdela hebat-hebat ni, myra pon masih belajar :)

myravea said...

she's retarded : hehe..tq dik manis :)

sembil9n said...

wah lah ! :) ade masyuk ler camni eh...
aku cuti ni buka segmen header free lak....kasihan2...huuu~

Wan Gerrard said...

alamak terbaik la hasil kerja u ^_^

fateen smith kononnya said...

Omg :P Hihik thanks kakak myra :D
*speechless*

Nurul Mazni said...

owh.. myra pun design header yer??
klu tau lepas ni tempah kat myra lah.. hihih
boleyh main tukar2 header.. ngee~

zielah's blog here..!! said...

lawa la header ni..

Piasara said...

myra, tlong buatkan akak header..tolong bagitau apa langkah2 akak kena buat.TQ..

M@huJadiBuDakBaek said...

cmey nye header ni...adus ase nak 1 la plak...

Woofer Storm said...

cntinya header tu..memang cun la,hehee

follow sni^

bibirmerah said...

Nka tempah jugak.....Ni email k..dausjf@gmail.com

Anonymous said...

Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for?
you make blogging look easy. The overall look of your website is great,
as well as the content!

Also visit my page ... germany