Wajah baru Churpchurp hari ini!

Saturday, November 27, 2010

| | |
Perasaankah anda churpchurp berwajah baru?bagi sesape yang tak perasan lagi, cepat-cepat kelik SINI.. Wahh, muka kemain bahagia noh bila layout churpchurp berubah wajah..ape taknye, wajahnya ayu nan jelita oppss bukan bukan wajahnya kini sudah bertukar dan nampaknya lebih kemas dan teratur serta bergaya setelah dilakukan beberapa pembedahan muka serta pembaharuan!Awww..bikin gua lebih bersemangat untuk bertweet! Shukeeee *wink*



Amacam?ada tergodaa?Well, normally bila dah bertukar wajah dan tambah-tambah bila ade yang "NEW" ni, bak katanya  "spread messages and get rewarded", semua dengan automatiknya semangat sedang berkobar-kobar kan kan..So, lets check this out!!Jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama basii..miahahah




17 komen dari sweety:

ProfHariz said...

Anda sangat! prihatin.. Hahaha... prihatin ke? Anyway pertama kali ke sini.. Nice To Meet U :)

http://profhariz.com

ken said...

yeap.. nice :)

saya_arief said...

sungguh ceria.
:D

fatin hanani said...

myra fatin tag myra ni..:)

jom join contest ni...
ni link tuan blog :D
fatin tag myra lam contest ni
dan fatin sebagai referrals myra tau hehe

ni link contest 2 :)
http://www.kawaiigadget.com/2009/11/kawaii-gadgets-contest.html

Cikbelog said...

menarik ;)

Zulfahmi Abidin said...

aku tak tawu lah main churp2 nie mcm mane.tak pernah pon duit tuh naik.ape nk buat aku pon tak tawu.ko boleh ajar tak??

Terkini:
1. Contest Makan Ayam
2. Eh! Kenape Nama Kau Vicky?
3. Saranan Aku Untuk Kerajaan

blogger said...

yeke (pdhl jrg bukk churp2x)

Wan Gerrard said...

menarik2 ^_^
Cute2 ~

myravea said...

profhariz : blogger kena prihatin..hiahia

myravea said...

ken : thanks :)

myravea said...

arief : kenela ceria baru itu churpchurp berjalan dengan lebih dasaatt..hehe

myravea said...

fatin : okae yunk :)

myravea said...

cikbelog : yeee, cantik menarik itu churpchurp :)

myravea said...

Zulfahmi : hehe..myra pon slalu hantam saja, tapi duet masok..juz ekot je contoh 2..then ubah ayat 2 ..alryt?hihi

myravea said...

blogger : iyeeee..hehehe

myravea said...

Wan : iye, churp2 mkin cumill..hihi

apezs shah said...

Wah perihatinlaaa myravea.
Hye salam kenal, apezs dah follow kamu..
saya nk minta bantuan dr kamu, mcmane nak buat tulisan yg kat cursor kalau kita gerak dia follow sekali. kalau ada entry yg kamu buat. Linkla ke saya kalau dah jadi followers jg.. xsabar nak buat..cantik. thanks.