Pink itu gedik? Are you serious?

Thursday, November 18, 2010

| | |
Pink itu cantik!
Pink itu cun!
Pink itu sweet!
Pink itu stylo!

Wuwuwu..ade sesape nak bangkang tak? or still nak cakap "PINK ITU GEDIK?" Tak baik woo cakap pink itu gedik..sedih sadis bila mengimbau kenangan lampau..kenapa?time di bangku sekolah dulu, kebanyakannya "I HATE PINK COLOUR!" dan termasuklah diri ini..opss i bukan mencik sama itu pink tau, just tak brape gemar..Tapi sekarang, hambik kau PINK semua..haaa, ni lah padah cakap pink tu untuk pompuan-pompuan gediks jee..Almaklumlah dulu kat skolah semua pompuan, sume berlagak kasar-kasar last-last lepas sekolah awww, sumenye lembut bagai..yang mencik gila sama itu pink dulu, skarang da tangkap cintan sama itu pink..hihik..hambek kau!lalala

Okae, nampaknya persepsi masa zaman muda mudi dahulu berlainan dengan sekarang..bajet old laa sangat kan..hoho.. Now, pink itulah segala-galanya..Tangkap cintan cintun gila-gila dengan itu pink..Kalau dulu memang tak kan lari dengan kaler biru, sekarang secalit biru pon da susah nak jumpa dalam almari..Kalau dulu sampai dapat gelaran "Adik Biru", tapi sekarang dah jadi minah pink..Ahhh, manusia memang akan berubah ataupun manusia memang sukakan perubahan dalam dirinya?Lu pikirla sendiri!lalala

Kenapa ramai pompuan gila pink sekarang?Aww..sebab pink tu sangat sweet kan kan??sila angguk tanda setuju*wink..sebab tu sume gila pink..Bila pakai pink je sure sedap mata memandang, yang tak cantik bila pakai pink tewos meletop and bayangkanlah kalau si cantik pakai pink lagilaa kebabom!sangat gojes okae..Kalau tengok blog blogger pon kebanyakannye layout die sure pink kaler..Tak caye?nak tengok contoh?ni kalau sape xkenal die memang sah-sah bukan blogger..hehe


Sangat cumil and gojes kan die?sweeeeet sangat-sangat!!Tambah-tambah bile die gayakan baju or shawl kaler pink, sape tengok sure cair tangkap leleh..hihik..shukee tengok adik manis ni, suke tengok pompuan-pompuan cantik..but i'm not LESBIAN okae..fullstop..

Alorhh..alorhh..sweetnye irine ni..macam nak cubit-cubit je pipi montel tuu..kan da cakap, pompuan dengan pink sangat sweet!!So sesape nak nampak sweet-sweet tu, bolehla bergaya dengan itu PINK!! *winkwink

43 komen dari sweety:

nuyuEna said...

eh2..same la kite..dulu fevret giler dgn biru..
skrg..bye2 biru..hai pink..pink sgt cun ok!

Zulfahmi Abidin said...

aku tak nafikan aku sebagai lelaki pon suke pink jgk.tapi klu asyik pink smua pink semak jgk mate memandang.tapi nie kan blog kamu.suke ati kamu lah.hehehehe.agak2 ade org tak suke wane blog kamu dye bukan boleh buat ape pon.ehhehe




Terkini: 1. Entry Ke-47 Nie Entry Paling Panjang Aku Pernah Tulis 2. Bila Aku Jumpe Perempuan Yang Aku Benci 3. Selamat Hari Raya Aidiladha

Syarafina Hamidun said...

pink mmg sweet!!! i tak kan bantah sampai bila2. hehehehe

dak eina said...

eina pon suka pink.....tgk sje blog eina..hihi

liyana aziz said...

hahahahah.. dulu sekolah perempuan kita memang banyak kegedikan berlaku! start form 5 suka pink, tapi kadang2 low kadang2 up balik.. pink x gedik, cara esetengah org yg suka pink yang menggedikkan ia.. =)

♥..permysuri_hati..♥ said...

irine!!! hahhaa..teruja kejap..miahaha.. :P
sy minat pink jugakk..hik...

jom singgah join 1st GA cik mas ok.. :)

myravea said...

nuyuEna: Tapi ksian kat biru, kite campak die cmtu je kan..huwaaa

myravea said...

Zulfahmi Abidin: Wah..shukee pink jugak ea?pgakuan berani ni..hihik

myravea said...

Syarafina Hamidun: Hihik..good, tiada yang membantah..riang-riang hati ~weee

myravea said...

dak eina: Wah..belog die pon pink ea..keep it up gurl..meh sep2 skali *wink

Fitrihadi said...

woahh pinknya...hehe saya suka biru...biru tenang skit..pink gedik..ye kot hehe

myravea said...

liyana aziz: Samela kite! Time form 5 bawu nak selam dunia pink, dulu selam takat suku je, skang da whole!..hoho

myravea said...

♥..permysuri_hati..♥ : Alryt, bakal diserbu!! *wink

aizul marcello said...

pink itu gedik!

*bye...

hahahahah

Tqah Nasir said...

i loike pink :P

Ogy said...

gedik pun gedik lah..mama yg dh tuaa ni pun menggedik minat kt PINK lg....i love pink foreberr n eberrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!

mabk.abubakar said...

so sweetttt..

Si Gadis Pipi said...

pink gedixss sweet..knnn

☆゚ Cik Olive ☆ said...

pink itu HOOOOOOT !!! hahaha !
i LOVE pink !!!!!!!!!!!!!

sekamar rindu said...

salam...

serbu juga sini sambil follow ur blog..
blog yg hebat...

ASSOYFINGER67 said...

pink is carefull,cool and attractive...pink always be an underwear color....huhu

nad_ira said...

suke pink..hehe...dulu blog sume pink...pastu,kena bebel sekali ngan ehem2...tukar wrne hitam fvourite dye..tp,pink ade sikit...haha

| ishika asyik | said...

pink itu sweet. hehe.. :)

natasha MDG said...

saye pun tak nak ngaku suke pink dulu. : )) hehe

anyss said...

salam,
nak kena cari kaler pink n pepel lah kalau gini gayanyeeeee ;)

luvYOU said...

i follow u :)

♥-- emieysandra --♥ said...

xgedixlacOmel ;D

fatian athiea said...

ya ya..
gua pun sudah mle minat pink.
jatuh cinta!!

Cik Gallus Gallus said...

suke jugak warne pink tapi tak suke pakai baju pink..
tak tau knpe..rase geli bile pakai pink..tapi suke tgk org pakai pink..i like

kiterkitikitu (xDer) said...

ingat masa kawen dulu.. malam bersanding pakai baju pink :))

titirara said...

i jugak suke pink !!!! hee :)

chEnta said...

pink canthek gilaaa.
sumpahhh lawaaa.haha

afiqah yusof said...

pink itu comel jika bijak digayakan!;p

❤ Cik Ain ❤ said...

pink itu sweet. :)

Fakhrur Razi berkata said...

pink cantik mata memandang
tak tahu la kenapa xsesuai utk lelaki =.="
mngkin pink utk org2 yg comel saja kot @@

LanaBusyBee said...

pink comel dan feminin..even my hubby pun akan pilih pink for me klu beli apa2 barang pun ^^

jaa_kat said...

cam sama la...aku dulu pon xsuka...skang gila habisssss i love pink. <3

Ct @cek de sam said...

anak akak yg no 2 tu tak suka pink..tak tahu kenapa?? tak sama mcm girls yg lain....

.vna. said...

nice blog!
pink tu cantik & membuatkan nmpk comel....
follow me http://www.vnazone.blogspot.com

azzey said...

myravea: mmg cun & sweet!

Wawan3y. said...

sapa kata pink tuh gedik, nak kena lmpang tuh! hehe
pink itu comel lah! I <3 PINK! :)

BeaN MorENo said...

Saya suka PINK

miss hunnybunny said...

hye sis..
btol pe sis ckp..
Pink itu cantik!
Pink itu cun!
Pink itu sweet!
Pink itu stylo!
coz..i luv much....
sweet sgt2..