Pabila hello kitty menjadi kegilaan

Friday, November 26, 2010

| | |
Meoww..meoww..come here kitty-kitty..".meowwwwww"

Memang lumrah manusia sukakan kecantikan dan kecomelan..alolo omelnyee..Tambah-tambah si gegurl bila nampak je benda comel-comel macam si hello kitty ni, semua jadi gila..bukan gila mereng tapi gila kentang..hoho..Boleh cakap semua peringkat umur gilakan hello kitty ni tak kira perempuan ataupun lelaki opsss semestinya perempuanlah yang the highest rate, ye tak ye?Dari si kecil bayi sehingga sebesar sebesar ape ye?Haa,sebesar yg dah kawen pon ada yang suka sebab barula rasa macam muda sepanjang hayat..hihi


Di Taiwan, siap ade hospital yang berkonsepkan hello kitty lagi tau..Kalau nak tau, hospital bertemakan hello kitty di Taiwan ni dibina dengan harapan dapatlah mengurangkan stress ketika bersalin..huhu..bilelaa agaknye nak ade kat malaysia ni ye?nanti bolehla bersalin dekat sane..haha, hanya harapan!Ohh enaknye berada di hospital yang sangat cumil ni..kurang stress!!hihi..Jom belek-belek skit gambar-gambar dalam hospital tu jom..



Gegurl memang sukakan kecomelan kan? ohh, itu satu lumrah!macam membe myra sorang ni dulu, memang hantu hello kitty..dia bukan takat gila hello kitty je,tapi da tahap hantu hello kitty dah agaknye..haha..sume benda nak hello kitty jee..So, anda dan anda macam mane?Bagi myra, myra takdela sampai hantu helo kitty lagi, tapi takat suke tuu adelah sebab hello kitty ni memang comel kan kan tambah-tambah die pinky dan tambah-tambah lagi myra memang suke kucing meow meow tuu..alolo comeyhhnyee..Jom cuci mata tengok hello kitty's stuff kot kot ade yang berkenan..mari kita menyelam ke dunia hello kitty!!*wink





Okae, cukup itu cukup!lepas ni kita tengok kenderaan hello kitty pulak..JENGJENGJENG





Dan duta hello kitty ialah.....





Last but not least, go go power rangers..opss ini superman n superwomanlahh..lalala



p/s: maaf, entry banyak gambar..xde gambar xmeriah!lalala :)

13 komen dari sweety:

aima in luv said...

hello kitty,,
i loike very22222 much....

mie said...

kereta kebal hello kitty...
menarik tu..
pasti musuh terpegun..

virulent lolita tan benihime said...

comeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

shiedahkamil said...

aaaaaaaaaaaaaa comel2
^^

Lisa said...

huahua. superman hello kittty~!!!!!!!!! comel.

ros said...

k ros singgah balas ya..

myravea said...

Aima: hihik..saye pon shukeee :)

myravea said...

mie : dah tentu2 musuh terpegun punyelahh..heeee

myravea said...

virulent :: memang comey kan kan :P

myravea said...

ssyiedahkamil : tau xpe xpe :)

myravea said...

lisa : hihik super itu yg kita carik..weee

Nursha said...

comelnyee..

scha said...

awww! saya minat hello kitty! :D


folo yu.... jeng2 ;)