Mau ping blog di mana?Oh, di sini!

Saturday, November 27, 2010

| | |
Selalu korang ping blog kat mane ye?Ke korang tak ping kat mane-mane?hehe..kalau pingkan entry kite kat memane, lagi untung woo bak kata itu olang-olang cina 1malaysia, "manyak ONG!".. Biasalaa bro, kalau nak tarik visitors, kenala kasi orang tau blog kita tuu wujud, cuz of that kita kenalah rajinkan diri blogwalking, komen entry dan pingkan entry!


Tell me, sape yang tak nak orang baca blog dia lepas segala titik peluh telah disumbangkan?Wuwuwu..dahtu, kalau suke, kenala lipat gandakan usaha, jangan separuh kelija eh kerja!Tuah takkan datang bergolek kan kan..Tambah-tambah bila da musim cuti ni, semangat nak berblogging, blogwalking sume berganda-ganda dan hasilnya juga mestilah kena berbaloi-baloi, ye idak?Baru kepuasan itu dapat kita rasai..fuhhhh!


Okae stop menconteng dan berceloteh, terus ke tajuk asal..Di mana mau ping blog?ping entry?wuwuwu..Banyak sebenarnye, just kite kena RAJINkan diri mencari..ya, rajin itu memang penting untuk segala segi aspek dalam kehidupan seharian..Kalau tak, semua takkan menjadi..bukan ke tuah tu takkan datang bergolek? So, di mana ada kemahuan, di situ ada jalan!!wahh , siap ada peribahasa lagi tuu..lalala




Ehem-ehem..cukup tak ni?myra dah senaraikan 9tempat yang korang boleh pingkan blog masing-masing..Tapi nak habaq mai, cheq dulu sangat-sangat suka ping entry semua kat gengblogger!!owyeahhh tambah-tambah sekarang ni, gengblogger da pulih seperti biasa, so ape tunggu lagi?serbuu terus ini semuaa!!*winkwink* Kalau tak cukup ruang lagi, dan kalau korang nak pingkan lagi blog kesayangan korang tu, dipersilakan pingkan entry dekat page fb DINKY WINK .. Cheq tak kesah aih, buatla macam rumah sendiri..hoho..So, tamatlah sudah entry kali ni! *wink




25 komen dari sweety:

fatin hanani said...

wahh bnyknya jenis2 bloggers hehe
wahh bnyk ni..thks myra

blogger said...

btul2x ....kt sini pun boleh blogwalkingKELAB BLOG WALKING

FREE DOWNLOAD

Anwar Naim said...

ade lg..
kelantanbloggers.com
selangorblogger.com
wcrayon.com
storyanda.com

hehe..

aRuL aSh.. said...

informasi berguna!

aTan aHmad said...

LIKE page saya. Disini. Tq
Jadi FOLLOWER saya... Tq

Sy dah blogwalking 'rumah' awak.. hehehe

myravea said...

fatin : my plesure dear :)

sha purple said...

woot2...wahh..terbaek..thanks ouh..
bawu tau nihk..tp yg innit tuh xpaham..hee.

sha purple said...

woot2...terbaek ouh...bawu tau semua ni...sal innit lemah sket..hehe..thanks babes

myravea said...

Blogger : Wahh..thanks for sharing :)

myravea said...

Anwar: wahh..maceh2..sharing is caring *wink* :)

myravea said...

arul : hehe..sila2

myravea said...

atan : okae, bakal diserbu!!Hihi

saya_arief said...

da try kelantanbloggers.com, selangorbloggers.com, johoreanbloggers.com?

SyoknyaDownload said...

Ping Trafik Kat
(kelab blogger syoknya download at facebook)
Or Add Me At Facebook Click Here

Anwar Naim said...

satu lg..

http://fb.me/malaysiabloggerunited

ping situ tw..hihi

Wan Gerrard said...

wah thanks ^_^v

Nur Azila Ismail said...

byk gak ek . zila selalu ping kt geng blogger jer

hans said...

owh
banyak rupa2nya

P/S : Jika Followers Blog Ramai Adakah Duit Nuffnang Blogger Itu Banyak?

P/S : Gua Nak Tanya Pasal Dr Rozmey, Rayyan Fantasi, Endhiran, Aarif Lee Dan Bruce Lee

HAZWAN17 said...

terima kasih..kerana berkongsi info

Ain Zulaikha said...

boleh je ping kat group blogger tercinta :)

Nursha said...

thank you for the info.. =)

wan muhamad said...

geng blogger dah bleh masuk kew? hari tu nak masuk ada msg amaran jew cam ada virus

BlogZone said...

Jom ping blog di laman ping terbaru ..
http://blogzone.unlimitedtree.com

xx~ zarofi_14 ~xx said...

wah! info terbaek ni.nk try sume2 la.kikiki ;)

xx~ zarofi_14 ~xx said...

nice info.nak try sume la.kikiki