Jom serbu join pertandingan header tercantik!

Tuesday, November 2, 2010

| | |
Eh, mcm best je contest nii, mau join mau join!!esok ade paper pon rini sebok nak online ea nyah..xpe2, luangkan sedikit atau secalit masa untuk belog kesayangan myra nih..eh, myra siap bukak blog sorang2 yang join kontest ni tau!semangat aii tau..lalala..Okae, straight 2 da point..jom kite tengok syarat-syaratnye *wink



Pertandingan Header Tercantik!!!

....Header blog siapa paling cantik, dialah yang dapat hadiah....
...Tarikh tutup penyertaan 6/11/2010...
1. Buat post mengenai pertandingan yang aku buat ni.
2. Pastikan gambar2 dalam post pertandingan ini ada dalam post yang akan korang buat.
3. Letakkan link pada post korang untuk terus ke post pertandingan ini.
4. Tag 3 orang kawan korang supaya diorang tahu akan pertandingan ni...
5. Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com
Pastikan korang hantar nama, no. tel, dan laman web blog korang.
Hadiah Top Up akan di masukkan pada no. tel yang korang bagi.
Hanya untuk no. Maxis, Celcome dan Digi.
6. Kalau korang dah buat syarat1-5, korang tinggalkan komen kat ruangan komen post ni.(post penganjur tau!)
Klik je atas ni kalau berminat nak join :)


Header semasa *wink

4 komen dari sweety:

Zulfahmi Abidin said...

owh.aku takde header tak leh join la ea...

Terkini:
1.Lupe Sampai Tak Ingat 
2.Beeppp..Beeppp....Beeppp

alienelliz said...

orite..thanks join..=)

justKina said...

thanks myravea tagged kina utk join contest....^^* wee~

nur husna said...

gud luck oh , hihi. siangan una ni. =p