Bergaya dengan puff jacket seperti fashionista!

Monday, November 22, 2010

| | |
Wuwuwu..entry kali ni myra selitkan pasal fashionista puloks..Jangan disangka tiada udang disebalik batu..ahaa, sebenarnya myra nak selitkan sekali blogshop yang terbaik dari ladang ni, "BATIK VALLEY"..Eh, ape kena mengena batik valley dengan fashionista ni?Haa, ni meh nak habaq mai, batik valley nak update various type of puff jacket!Omai omai..sangat best!So, cemane nak stylekan puff jacket supaya korang nampak menarik lagi gojes?Haa, meh kita tengok ini fashionista yang memang gilakan fashion.. Cantik menarik tertarik!!!


Haa, kan cheq da habaq mai..depa pakai gojes-gojes gila tapi bukan gila mereng  tapi gila cantik!Puff jacket ni kita boleh pakai dengan dress!kalau dulu macam pelik, tapi sekarang tidak lagi ye, dah jadi macam trend dah..Dress itu sweet, puff jacket ni ala-ala rock sikit so jadilah sweet rock!GOTCHA!! So, sudah ade any idea cmane korang nak dress up dengan puff jacket ni?Belum c0o0ba belom tahu, so lets grab it at BATIK VALLEY!


Selain puff jacket ni, ape lagi yang menarik dekat blogshop ni ea?Korang boleh dapat macam-macam yang menarik hati dekat sini..Salah satu ni haa dress dia siap blink blink mata myra tengok*wink
BEFORE
Inilah kejadian sebelum dan selepasnyee..Yahoo, da boleh jadi macam cindarella dress pendek da ni,bukan dress panjang ye..oppss,berangan ye kau!lalala..Kain dress ni memang sedap dipakai tau dan yang paling penting, tak panas!Selesa itu yang kita utamakan ye idak? and YES sangat selesa untuk dipakai..So, "Jangan tunggu lama-lama nanti lama-lama dia dikebas orang!!"









27 komen dari sweety:

liyana aziz said...

myra, butik alley ni fatin punya ye?? fatin azemi dak sggs jugak kan?? hehehehe

myravea said...

Hikhik..iyela yana, ni la membe sebulu kite..hehe..all da best for her :)

little cart00n said...

myra..
elie nk beli pape kat online shops ni kena pk byk2 kali dulu..heheh..sebab takut bila da beli, tak sesuai ke apa..da tak pakai..heee

btw, baju myra cantik..colourful! :)

nurulfaridah said...

cantik :)

BeYLa! said...

hey myra. mmg puff jacket mg comel.
suke tgok dorg pkey! :)

awk pon salu bli kt butik tuu ke?

- Fie YusuF - said...

love puff jacket oso...
hope leh dptkan satu lagi puff jacket dalam mase terdekat..=] myra look cute n rock! on that dress.. XD

Nisa A. said...

waa lawa nye dress :)

myravea said...

Little cartoon:hehe..agakla, kdg2 kita mmg takot nak beli on9, kne tgk telitila brg2 yg nk beli 2 cmne, then tanye tuan shop 2 ukuran betul baju 2..dr situ xdela berlaku pembaziran..hehe :)

myravea said...

faridah: macehh yunk :)

myravea said...

Beyla :hehe..tu my membenye butik, so its easier for me nk kontek2 sume :)

myravea said...

Fieyusuf: hehe..maceh yunk..sweetrock yee *winkwink

myravea said...

Nisa: hehe..terjahla blogshop 2, macam2 adaaa :)

Syira C Gadis KidaL said...

salam

tomeynya dia..
pink tue,,

thanx singgah gadis kidal yea:)

cik kia said...

kena cari jugak lah puff jacket ni.pffft hehehe ;) comel

syAzAnA said...

ish3. jeles tengo myra kai jaket n dress. nak beli, tapi, adeii. huhu

theHusnaM said...

cute gile dressss tuuu....^^

Mardhihah said...

what a nice blog u got here..:)

pandapolarbear said...

oloo comelnya tuan blog...btw salam perkenalan...follow kamoo...=)

Faisal said...

wah,cantiknya..law cantik,pkai pe2 pun ttp cntik =p

jijie said...

wow... so pinky! i like! hehe...

nway... dress tu cute... dalam simpanan kita pon ada 3 dress yang tak berpkai lagi..adehh...

azzey said...

myravea: so sweet la dik!

p/s: slm ziarah ye..:)

asfira aminuddin said...

wah sukanyaaaa! betol betol. :)

HonEyBuNNy said...

cantik...colourful gtu...

Fiqas said...

cantik....suka gak pakai dress cam tuh...ciut je kan?? hehehhee

pilotHans said...

puff jacket ni adik bradik ngan cardigan eh? chomel gak yer..errk..xnak specific sape2..haha...tp cardigans mcm jarang nmpk...hmmm...anyway thanks for the tips...haha.

pika pikah said...

I love puff jackets too! team them up ngan long soft flowing t-shirt. nice.

Anonymous said...

waiting for next post