Misi yang masih belum selesai

Monday, October 18, 2010

| | |
DUP DAP..DUP DAP..DUP DAP..kedengaran bunyi sekencang awan berlalu dan hanya diri ini yang dapat merasainya kerana ia adalah degupan  dari jantungku..kala ini, hanya sekencang awan yang berdegup dan mungkin bila tiba masanya akan kedengaran bunyi sekencang ribut taufan!! Fuuhhh...bersediakah aku untuk menghadapi dugaan dan rintangan seperti ini?rimas, takut dan berdebar bila memikirkannya bak kata omputih, SHAKING gituu..Ahhhh, dengan harapanla jika mahu study weeks itu sebulan kerana ia sudah dimaklumkan hanya SEMINGGU!!Owh ya, Final exam itulah yang membuatkanku berdebar sekencang ribut taufan..Bila tiba harinya, alahai... iam sure that tangan dan jari-jemari halus ini akan merasai satu kesejukan yang amat luar biasa!!bisa sejuk seperti ais gituu..awww..almaklumlaa, nervous katanya dan nervous itu tak dapat disembunyikan lagi dari mata sekeliling coz of kadang2 nervous boleh dicerminkan di wajah nan kiut ini *maaf pwasan sebentar. ~heee..

Wahh..kalau hampa nak tau, pagi tadi cheq bangun awai dari biasa!silalah percaya..bahaha..dan semestinya ada misi dan visi yang perlu dijalankan..Akhirnya dapat jugak cheq harungi rintangan kepayahan menjawab test statistics sebentar tadi..hampa engat senang ka?kalau hampa ghajin bwat banyak latihan, insyaAllah hampa memang gerenti lulus..doakan cheq juga lulus dengan cemerlang, gemilang dan terbilang sama noh untuk semua subjek yang cheq amek this sem, tau3!..AMIN.. :) cheq tau hampa suma baik hati belaka sebab tu cheq mintak hampa mendoakan cheq~heee..

Kira-kira sambil bajet hari, masa dan duet..adela xsampai sebulan lagi nak menghabiskan riwayat semester 3  ni di UITM Kuala Pilah..agak syiookk jugaklaa kat sini dan next sem di kampus seterusnya JENGJENGJENG..three semester more 2 go, ntah brape kampus den nak keno tukar.adehh, redha jelaaa..apo den dapet buet, timo jee..Bak kata pepatah hati ini, kesabaran tunjang untuk SUCCESS!! chaiyok2 myra..may happiness be around us always! *winkwink

Yang mana satu pilihan kalbu?sumpah, ku mahukan jalan yang kanan itu!

dan jika aku mahukan SUCCESS itu bisa digenggam, ku perlu...
Persiapkan diri dengan ilmu yang diperam di dada supaya dapat dicurahkan di dalam sehelai kertas yang dinamakan Exam Paper..Lucu ayat ini, tapi ilmu itu sepatutnya dapat diaplikasikan di dalam hidup kita kelak..YA, baru sempurna ayatnya..


Last but not least, kepada mereka-mereka yang turut serta di dalam perjuangan ini, i wish u all da best!!

3 komen dari sweety:

asyfiqaz said...

gudluck final exam :D

Nur Izzaty said...

all the best for your finals!! (:

natashaliyana said...

good luck! thank you for visiting my blog :)
cantik nya blog dan tuannyaaa!