Serbuu join "contest couple muka seiras"

Thursday, September 2, 2010

| | |
Ku lihat-lihat, ku godek-godek kemudian ku terus serbuuu join kontest yang berkenan di hati *winkwink..
Sangat maaaaaanyak kontest skang ni..naik rambang mata nyah oii.. xpe, aii join yang nii..macam best je title kontest nii ~meowwww

Ahaiii..macam biasela cik akak dan cik abang sekalian..sume kontest mestilah ade syarat-syaratnye kan (ye tak ye) Jom tengok sket syaratnye..syaratnye mudah-mudah belaka..ape die??here you are ----->


1. Kepada semua yang singgah blog Layanlynn nie...dan yang rasa nak join

2. Jadi follower lin ek..-- Jeles tgk follower orang beratus-ratus..hehehe~~
3. Buat satu entri tajuk contest nie beserta dengan Banner tersebut dalam blog korang..
4. Sertakan sekali gambar couple korang yang jelas..Yang Lin boleh tgk keseirasan kamu!
5. Terbuka kepada couple-couple...Yang dah kahwin..Yang xde pun..nak letak gambar adik beradik pun boleh! Tapi syarat hanya 2 orang saje..Kamu dan sorang lagi..
6. Banner tolong letak kat side bar ek?? if boleh jek.. (x wajib)

7. Gambar korang tak boleh edit!
8. Tak payah nak tulis panjang-panjang entri..just terangkan sikit pasal contest dan letak gambar ...

9. Letak kat comment nie after korang join..
10. Tag 2 orang..
.
.
.
.
.
.
Dan gambar yang dipertaruhkan without any edit-edit *wink


p/s : Seiras ke x nii??*shyshy bapak kucing tetibe*


TAG: greenrose1213,lindonut

14 komen dari sweety:

noor afzan said...

good luck.

Lindonut said...

haha! thx dear! sumpah comel contest ni! xD cuti raya ni blh la buat. hehe! xDD

NuR 'aQiLaH said...

ehmmmm ehmmmm
sapokahhh gerangan si baju itam itu ;p

IntanBerlian said...

huhu sebijik gilalah muka kamuh.hehe...gudluck dear...

myravea said...

afzan : makasih..~heee

myravea said...

lindonut : cepat3..heheh..my pleasure dear :)

myravea said...

nur ;aqilah : err..err..gerangannya si pengarang jantung..hehe *shyshy

myravea said...

IntanBerlian : woaaa...makacih dear..tq2 :)

Mommy Pinky said...

wow, mmg seiras la, lg2 tang mulut tu..gudluck dear :)

myravea said...

mommy pinky : wahh..mommy pinky was here..*terharu..hehe..thanks for da wish sweety :)

Mariella Liyana said...

hehe...boleh2...nampak seiras gitu :)

latest entry: http://mariellasays.blogspot.com/2010/09/free-samples-of-tomato-organic-soap.html

myravea said...

mariella liyana :ohoo..makasih dear :)

Siapa Lin?? said...

dtg pungut gmbar

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...

hahahaha,lebih kurang lah :) gud luck!!!