Serbuu join "contest couple muka seiras"

Thursday, September 2, 2010

| | |
Ku lihat-lihat, ku godek-godek kemudian ku terus serbuuu join kontest yang berkenan di hati *winkwink..
Sangat maaaaaanyak kontest skang ni..naik rambang mata nyah oii.. xpe, aii join yang nii..macam best je title kontest nii ~meowwww

Ahaiii..macam biasela cik akak dan cik abang sekalian..sume kontest mestilah ade syarat-syaratnye kan (ye tak ye) Jom tengok sket syaratnye..syaratnye mudah-mudah belaka..ape die??here you are ----->


1. Kepada semua yang singgah blog Layanlynn nie...dan yang rasa nak join

2. Jadi follower lin ek..-- Jeles tgk follower orang beratus-ratus..hehehe~~
3. Buat satu entri tajuk contest nie beserta dengan Banner tersebut dalam blog korang..
4. Sertakan sekali gambar couple korang yang jelas..Yang Lin boleh tgk keseirasan kamu!
5. Terbuka kepada couple-couple...Yang dah kahwin..Yang xde pun..nak letak gambar adik beradik pun boleh! Tapi syarat hanya 2 orang saje..Kamu dan sorang lagi..
6. Banner tolong letak kat side bar ek?? if boleh jek.. (x wajib)

7. Gambar korang tak boleh edit!
8. Tak payah nak tulis panjang-panjang entri..just terangkan sikit pasal contest dan letak gambar ...

9. Letak kat comment nie after korang join..
10. Tag 2 orang..
.
.
.
.
.
.
Dan gambar yang dipertaruhkan without any edit-edit *wink


p/s : Seiras ke x nii??*shyshy bapak kucing tetibe*


TAG: greenrose1213,lindonut

14 komen dari sweety:

Unknown said...

good luck.

Unknown said...

haha! thx dear! sumpah comel contest ni! xD cuti raya ni blh la buat. hehe! xDD

Kik0 ♥ QiLaH said...

ehmmmm ehmmmm
sapokahhh gerangan si baju itam itu ;p

IntanBerlian said...

huhu sebijik gilalah muka kamuh.hehe...gudluck dear...

myraVea said...

afzan : makasih..~heee

myraVea said...

lindonut : cepat3..heheh..my pleasure dear :)

myraVea said...

nur ;aqilah : err..err..gerangannya si pengarang jantung..hehe *shyshy

myraVea said...

IntanBerlian : woaaa...makacih dear..tq2 :)

Unknown said...

wow, mmg seiras la, lg2 tang mulut tu..gudluck dear :)

myraVea said...

mommy pinky : wahh..mommy pinky was here..*terharu..hehe..thanks for da wish sweety :)

Mariella Liyana said...

hehe...boleh2...nampak seiras gitu :)

latest entry: http://mariellasays.blogspot.com/2010/09/free-samples-of-tomato-organic-soap.html

myraVea said...

mariella liyana :ohoo..makasih dear :)

Lin said...

dtg pungut gmbar

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...

hahahaha,lebih kurang lah :) gud luck!!!