Mencari 100 orang penulis

Saturday, September 4, 2010

| | |
Elloo sweet readers..ade berita menarik di sini!!Ya, di sini bukan di sana..Sila baca entry sampai habis *winkwink..Okae, ape yang menarik sangat entry kali ni ye??Entry kali ni adalah berkenaan dengan operasi yang julung-julung kali diadakan..Apekah operasinya??Ini merupakan operasi blog http://100penulis.blogspot.com  yang memberi kesempatan kepada 100 orang editor untuk bergabung bersama-sama mencurahkan idea di dalam satu blog..nampak macam menarik bukan??sila anggukkan kepala anda :)
"Mencari 100 orang penulis / blogger untuk berkarya secara sambilan / sepenuh masa"


 
Tujuan blog ini diwujudkan ialah untuk memberi kesempatan kepada 100 orang editor bergabung bersama-sama. Kesemua editor ini boleh menulis entry untuk apa jenis isi kandungan sekalipun. Bebas membincangkan hal isu semasa, tutorial, promosi blog, promosi produk, promosi affiliate, bisnes online dan sebagainya. Juga boleh menggunakan blog ini sebagai pengumuman kepada update terkini di blog masing-masing yang sedia ada (ala-ala sinopsis/ringkasan beserta backlink ke blog anda sendiri).

Kepada yang berminat bolehlah menghantarkan emel kepada 100penulis[at]gmail[dot]com, untuk menerima undangan menjadi barisan editor blog ini. Atau anda boleh tinggalkan komen di bawah jika ada sebarang pertanyaan.

Jadi jika anda juga seorang yang tidak mempunyai masa untuk menyelenggara satu blog sendiri, maka blog 100penulis.blogspot.com inilah jawapannya. Hanya taip dan tekan publish. Mudah kan? Selain dari menjimatkan masa, kita semua boleh berkongsi trafik/pelawat.

Jom kita mulakan!
» Step 1: Add our code to your website
Get banner code from the sidebar.

» Step 2: Submit your details to 100penulis[at]gmail[dot]com

Your name:
E-mail:
Website title:
Website URL:
Bagi anda yang berminat untuk menyertai 100penulis (masih ada 48/100 tempat kosong ketika ini) Yang berminat nak menjadi readers saja, jom serbu follow 100penulis di Google Friend Connect, di facebook dan juga di twitter. Nampaknye diri ini sudah promote membe-membe di facebook, siap bukti lagi tau!*tepuk-tepuk tangan

Nampak seperti berkobar-kobar promote..muahaha..maka dengan ini pipi secara automatiknya blushing 0.o

23 komen dari sweety:

Hizami Rahim said...

haha~
bagus2.
:)

Azrul Hisham said...

hehe...saya dah join :p

myravea said...

hizami : da join?? ~heeee

myravea said...

azrul hisham : wah..good2 bro...ngehehe :)

Fina Sophie said...

haha sy pun nak invite member2 dekat fb haha :P

saya_arief said...

xnak join..
hihi..
segan..

myravea said...

Fina : hoho..jom memeriahkan majlis ~ngeee

myravea said...

saya_arief : mehlaa..alalala malu2 pulak O.o

.s.o.f.i.a. said...

dah join tapi tatau nak post apa... baru buat 1 entri..

miss faten said...

Myravea :))
Kita segeng ekh :DD
Hehe ~
Selamat mempromote Blog 100 Penulis ye >__<

akmalhilmi said...

nk gakx..huhu

kusut said...

100penulis hot lah weekend ni.. kejap je dah ramai editor. jumaat haritu baru 40 orang.. skarang dah 70! ade lagi 30 spot nih

Aidy Shahiezad said...

gud idea and efforts... :)

selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir dan batin...

my latest entry:
http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/09/iftar-cara-sempurna-di-serambi-pak.html

Aidi-Safuan said...

ala, kalau bukan penulis nak join gak boleh ke tak?

Rina (◕‿◕)✿ said...

eleh aidi poyo

wahh cmni pon ade kan? bgs2. bleh share2 pngalaman. best nih

aYun said...

wowow macam best je! :) nak join??

sYazY_dZaiMa said...

As6
sedang blogwalking..2 thumbs up utk editors sekalian,hehe :)

latest entry: http://kujiey6466.blogspot.com/2010/10/konvokesyen-part-1-oh-yeah.html

Raja Fiqri Fauwaz said...

AS6

Hye. Salam.
Raja Fiqri Fauwaz melawat kawan editor. :)
Wah.. Pinky. Aku memang takleh tengok pinky-pinky ni.. hihiihi... :D


Latest entri : kerja paling senang

Clarky Afif said...

hello!
di sini melawat :D

ASaDa RyutaRo said...

AS6

menyinggah ke sini dari blog 100penulis.. ngee (^^,)

salam ceria dari asada

[z@ck] said...

AS6

Woot woot..selamat berkenalan! datang jauh dari 100 penulis. =)

Q said...

salam 100penulis.
menziarah rakan-rakan seopis. hahaha

loveynyza said...

AS6

Singgah sini kak myra
Salam Aidiladha

Latest Entry : http://adorablenyza.blogspot.com/2010/11/love-between-friends.html