Third header by myravea

Sunday, August 22, 2010

| | |
Winkwink..ello readers, how are u??Ni hao ma??iam fine thank you..wo hen hao..xiexie..hihi, *before korang tanye myra jawab dulu boleh?siap translate mandarin lagi..~heee



Nampaknye agak lama ye diri ini tak menghupdatekan entry-entry di blog kesayangan nii..xpe2 ni da update da ni..siap update new header skali!hohoho..Jangan salahku sweety, bukan niatku untuk meninggalkan blog ini sampai usang *opsss..Tetapi salahkan lecturer cuz of memberi assignment yang agak-agaknye tebalnya setebal buku 555..haiyaa..lu main tipu meyh ~ngee



Ok, ntah mengapa diri ini rasa macam geram sangat!YES GERAM!!sebab ape?kerna hari-hari tengok header yang same kat blog ni naik boring lak rasanya..hohoho..So, here you are..myra wat new header ni..so korang si loyal readers xdela rasa boring yang amat sangat bila tengok header cik adik yang xseberapa ni..hehe..



So, adakah header ini sedap mata memandang atau header lama lagi sedap dirasa dan dipandang??hehe..Sebarang komen myra terima dengan hati terbuka puasa seluas lautan di ASIA..~heee..sila-sila *wink

my old header
my new header

7 komen dari sweety:

PIDUT ASiS said...

yang ni nice.. :)

Post Terhangat...
Kecik-kecik Dah Pandai Membazir

Teletubis said...

sedap mata memandang..hehehe

Entri Cilanat!!!
Cilanat!!! Kon*k Sapa Kat Selipar Ni

mantan said...

myravea,
salam n selamat puasa. tq for visiting my (not so beautiful) blog.

You blo g is sooo beautiful with that header plus the cute pic of yours.

Keep up blogging.....

Syariniey Amran said...

comel asal ada gambar tuan die mesti nampak comel je :D

Azrul Hisham said...

lawa header baru ni :)

suzie rahman said...

wah mmg cntik..tuan blog bersama pink2 tu.hihi

suzie rahman said...

gud job dear~