Apabila curang, inilah padahnya

Wednesday, August 25, 2010

| | |
Korang suke kucing tak??kucing korang ade banyak skandal tak?*wau!sangat dasyat ~ngeeee...penah tengok kucing bertengkaran sesame sendiri??takpon sampai gadoh jatuh guling-guling??hoho..kucing sekarang pon da pandai curang tau!xbaik betol..kesian mangsa-mangsanya and samelah dengan manusia pon..kalau boleh avoid lah skandal-skandal ni, nanti boleh makan diri kita balik..try bayangkan, kalaulah kita ni banyak skandal, then tetibe bile kite dah sayang betul-betul kat gf/bf tu, tuptuptuptup rupenye yang paling kite sayang tu pon kaki skandal jugak, halamak..dua kali lima gak macam kite, *hambik kau..tak ke naya namanye tu??So, conclusion nye, jadilah yang setia,"KATAKAN TIDAK UNTUK BERSKANDAL!"~acece..even yang setia gilerz tu pon, kenalah always pick a bit of salt jugak so that bile kena tipu xdelah nak menonggeng tambah meronggeng sangat..pikir-pikir kanlah..PEACE..

Jom layan video ni..meeeeoooowwwwww!!confirm korang bakal gelak sekor2..
video
You said you loved me
That we'd marry..have kittens..
Tell me why you betrayed me..
Why?
Why??..................

p/s: kesian beno den tgk kucing tu..hohoho

7 komen dari sweety:

Mia Farrows said...

i like..
ahahhaa
gelak habis..
yg marah tu kucing jantan..
awt kucing betina dok diam je...???
sian die

Ery Farieha said...

hekhek
comel gila!

ejum said...

comel2..i like..hehehe

Jom usha entry terbaru kat sini E J U M

unwanted said...

haha.
nasib baik tak kena cekik..:)

hans said...

ku suka juga kucing
hahaha
dah pernah tgok video nih

P/S : Dah 3 Kali Dah Macam Nih! Kalau Kali Ke-4 Macam Mana?

ecahmiaishika said...

hahaahah~~~nice entry~~~agagaagaga

NajaaAbdullah said...

hahaha, cool ! clashhh !! xDD

hey, sy dah follow blog awk, view la blog sy, alang2 tu follow skali xD

http://najaaterbang.blogspot.com/