Lip Ice contest!

Friday, August 27, 2010

| | |
Walla sweet readers..adakah anda salah seorang peminat LIP ICE seperti diri ini *winkwink..ini bukan gurauan tapi kenyataan ~ngeee..Saya sangat shukee LIPICE Sheer Colour!!Love it!!Bloggers sure ade nampak kan iklan-iklan lip ice ni dekat nuffnang??*sila angguk tanda setuju :) ..Cemane nak join kontest ni??Alaa...korang main je game then kalau point korang tinggi, boleh menang hadiah oohhh..cayalah!!

"Play and win Magic Happens with LipIce so you can bring home either an iPhone, a Toshiba Mini Notebook, a Nintendo Wii or a LipIce Hamper."
Remember to clock in the top 5 highest scores for this week for that RM100 cash prize!
Best kan..best kan??myra da join da..just nak share2 ngan korang pasal kontest ni..hoho..manelah tau kalau ade rezeki, bolehla menang RM100 ala ala durian runtuh sempena hari raya bakal menjelma..~ngeeee..yang bestnye kontest ni, everyweek top 5 boleh dapat RM100!Sape nak bagi free-free je mcm gini..hoho..ape tunggu lagi??serbuuu la main..and jangan lupe search je "LIP ICE MALAYSIA" di facebook sambil tekan "LIKE" ye..sebab, ble korang ade sebarang kemusykilan or ble korang menang senang nak follow up..heheh..GOOD LUCK!

5 komen dari sweety:

Afizzat said...

sye pn pakai lip ice gak..hehe..

myravea said...

hoho..wahh..pakai jugak eh??good2 dapatlah jaga lips dr kering..hehehe

imelda said...

ty for the visit to my site, good luck to this contest

QiQi said...

i lufff lipice shangat2 !

mizzura said...

dah join tapi tak top 10...aiseh..susah..