Hantu raya mengucapkan selamat hari raya

Tuesday, August 31, 2010

| | |
video
Amacam??terpaku tak??tersentap mata ini melihat video ni..huaahuaa...macam scary jeee..makhluk bertanduk due ni pon boleh lak bagi salam then siap wish hari raya sambil bagi pakej terbaik lepas hari raya nanti..Ape pakejnye?? "Lepas sebulan berpuasa ni, aku kacau korang balik ye, jumpe lagi!!" hohoho..So, buat korang sume diharap berhati-hati lah jika terjumpa atau terlihat dengan mata kepala atau mata hati si makhluk bertanduk dua ni lepas raya nanti..BEWARE of it! ~ngeee

p/s: sapelah pengarah video ni, xsabar nak bagi bunga ijau..hohoho

4 komen dari sweety:

saya_arief said...

haha..
nasib baik berani..
berani kah..
kui3...

♥♥♥aRiSa FunAbAsHi♥♥♥ said...

salam..hehehe....takutnye..hahaha...kelakar pon ader =)

Azrul Hisham said...

uik..hantu hijau..hehe

s h a f i q h a s h i m _____ said...

padan muka hantu ni. hahahaha