UITM Kuala Pilah VS UITM Kampus Bandaraya Kuala Lumpur

Saturday, July 3, 2010

| | |
Pabila kakiku ingin melangkah ke kampus baru K A K U ,membayangkan perjalanan yang begitu lama..Lidahku K E L U ,tanpa berkata apa-apa..Hatiku MERONTA-RONTA, wahai kampus KBKL mengapa kau mahu ditutup??Wajahku K E R U T, memikirkan perjalanan hidup di sana.. 
Tepat jam 11pagi bertarikhkan 30JUN2010, Tibalah di destinasi..here i am UITM KUALA PILAH dan tidak lagi di UITM KAMPUS BANDARAYA KUALA LUMPUR, kolej alamanda..owyeahh..perasaan gembira bercampur garam dan cuka pabila memikirkan "Macam mane nak balik umah nanti ni??jauh giler babe!"Perjalanan dari KL ke Kuala Pilah memakan masa dalam 2jam!tapi jika anda memecutkan kenderaan, tibalah ke destinasi xsampai 2jam..hohoho..
Fullamak dari pekan ke kampus pon jauh ni..adehh..di mana letaknya destinasi utama student DBS KBKL iaitu MIDVALLEY yang hanya memakan masa 5minit dari kolej??Ohh, itu cerita lama..padan muka kau, da tak boleh hangout sampai ke situ lagi..say goodbye not forever to Midvalley..laen kali kita jumpa lagi eh..don't miss me*wink

Ape yang ada di kampus pilah yang kampus kbkl xde??
Pemandangan yang indah..betul2 atas bukit

Pintu Masuk Utama kampus

Surau





Inilah kampus dan kolej UITM Kuala Pilah..persekitaran dan kehidupan yang akan ku lalui hari demi hari..
Dan ape yang kampus UITM KBKL ade tapi kampus UITM KP xde??
Bangunan 24tingkat!

Pemandangan di kolej (bangunan2 merata-rata)

Pemandangan di malam hari

Kekecohan di Midvalley



Hohoho..memang lain benar tempatnya..sangat-sangat berbeza!hope penghijrahan ini membawa harapan untuk study dengan lebih rajin!!Katakan YA pabila hutan menjadi tempat paling T E R B A I K untuk para mahasiswa&mahasiswi  belajar dengan lebih tekun!

7 komen dari sweety:

dak eina (◕‿◕) said...

pape pon. study ok myravea ;)

Zulfahmi Abidin said...

gud luck in your study k..everything gonna b fine.dun wory...

myravea said...

dak iena : okae dear..thanks :)

myravea said...

zulahmi :hihi..okae2..thanks ye

zither said...

semoga sntiasa berjaya ..enjoy lah kt tmpat baru ., teroka tmpat hangout lain takde arh asyik midvalley ajerk. betul tak ?

hehe

cherry said...

gudluck..follow u..im alamandarian..=)

Syariniey Amran said...

hye
singgah sini jap
hehe
dok kl mesti lagi cepat habes duet sebab banyak mall T.T