Si gojes Fatin Liyana Asri

Saturday, July 10, 2010

| | |
Walla dear!!wahhh..siapakah FATIN LIYANA ASRI ni ye??dielah kakak kesayangan saya!*winkwink..Anda sume sila JANGAN  percaya sebab saya hanya tiputipu..hihi..ade hati nak jadi adik konon..*toinktoink*

Nama diberi ialah Fatin Liyana Asri, dilahirkan pada 12JUN1989..3rd year medical student of Universitas Padjadjaran Bandung, Indonesia..Merupakan seorang blogger dan xsah la kalau myra bukan salah sorang pembaca setia blog sis atin cumill ni..hihi..Sis fatin ni seorang yang friendly tau!die xsombong ye..diulang, tak sombong!!I lebiu la sis atin!Lihat saje di formspringnye..dah 885 soalan die jawab..Baru-baru ni lak die ade wat PAGE kat FB untuk sesape yang xleh add die kat fb "I ♥ Fatin Liyana's [ honeykoyuki.blogspot.com ]"Baru buat pon dah 544people LIKE..hihi..so ape tunggu lagi??kelik2

Okae ape yang myra shukee sangat dengan sis atin ni ialah photo-photo die yang molek-molek belaka dan style die..jeles ni jeles..hihi..terpesona saya melihat keanggunannye *winkwink..Sis atin ni sangat pandai match kan anak tudung syria dengan baju-baju yang die pakai and sumenye sweet-sweet belaka..sgt jeles diri ini melihatnye..hihi..sampai sekarang xjemu mata memandang photo-photo die..So, xheranlah kenapa ramai yang suke tengok die and ramai yang suke stylenye yang simple dan cun!Sis atin penah muncul dalam majalah DARA ruangan 2benua edisi 95 Mei'10 and da latest one ialah majalah dara edisi JULAI sebagai model..sila dapatkannya di pasaran ya!hihi..Selain Dara.com, sis atin juga turut memperagakan tudung Mawaddah Boutique..Owyeahhh..makin glamourlah sis atin ni ye..hihi..Sis,myra da puji-puji ni, bak sehengget!!Pangg laju-laju..hihik..Okae,now jom kita saksikan photo-photo cumillnyee yang menjadi pilihan hati myra...



Comel kan comel kan??angguk-angguk tanda setuju..Nak lagi yee??sila terjah belognyee *winkwink

20 komen dari sweety:

ardinihumaira said...

betul3... fatin sangat gojes!

Almy said...

nak jadi model ntuk Almy x? hehehe..

Almy dtg bawa something ni.. jom la tengok sama2..
SLASH LIVE IN KL

KICK START NESCAFE

DAPATKAN KOLEKSI BOLA MILO

myravea said...

ardini :hihik..shukee same die kan kan :)

++***hana zaty**++ said...

adik!

akak stu klas ng sis atin nih! mmg gojes giless kak fatin liyana nih! hehe

myravea said...

hana zaty : howwyeahh..sis kelas ngan die bile ye??*wenkwenk

++***hana zaty**++ said...

sekarang ni tayang! dekat bandung indonesia! hehe

myravea said...

howwyeahh..superbla sis!! take me there!!ngehehehe

miwwa J said...

waaa lawa la style dia :)

zack zukhairi said...

beliau ni budak seremban. rumah beliau dekat sangat2 dengan rumah saya. wah! tetiba nak bangga.

myravea said...

miwwa J :hihik..sy pon shukee :)

dak eina (◕‿◕) said...

suka tgk dia ;)

shidasyakirin said...

dia sangat gojes kan..
ada attitude.. manis orangnya..

eYra said...

NAK SEBOK GAK..FATIN NI MMG XSOMBONG KAN..DAH LA CHUMEL..PNDAI MASAK..PNDAI SERBA SERBI...CUKUP PACKAGE..TIP TOP GITU

nurulfaridah said...

cantiknye dye.. :)

darkr0se~ said...

suke jugak ngn beliau~;)

aYun said...

:) <3 Comel sgt...

sarah honey said...

sangat comel dia tuh! suke jugak baca blog dia.huhu

Mawar Merah said...

I love Fatin Liyana. (Oops. I'm not a lesbian). thehehe

kyra hamid said...

oh yeah. i follow blog akk atin ini juga. dia mmg perfect gila.! jeles tengok dia. cantik, and dia sesuai sgt jadi model. and agy 1. dia pndai gaya an selendang dengan baju yang kiut3. dia sgt cute.!! i adore her. :)

Mr. Swift said...

Haha, siape ni? --.--