Personaliti seseorang yang gemarkan warna pink

Friday, June 11, 2010

| | |
Pink itu cantik,
Pink itu menawan,
Pink itu lembut,
Pink itu sweet,
Pink itu dapat memukau setiap mata yang menggemarinya
Perempuan dengan pink sekarang memang tak dapat dipisahkan..akan tetapi, lelaki segak tampan bergaya sekarang pon dah berani tampil kacak dengan warna pink..pewwitt..i like i like..sangat suke tengok lelaki bergaya dengan warna pink tapi aii takkan jatuh hati pada lelaki yang auuuwwauuw pinkypinky yeee..okae,stopstop!!

Pinkpinkpink..saya sukeee pink kalerrr..kalau boleh, aii nak jadi macam pink phanter boleh??can i??tapitapi, aii taknaklah jadi haiwanhaiwan sedemikian rupa, aii nak jadi manusia berkulit pink!!ohh tidak!!kang same kaler lak dengan baalipbaya(takmau takmau)..Bersyukurlah dengan apa yang kita ada..Okae, saya cuma impikan barang-barang aii di sini semuanya pink..nanti aii nak sebuah kereta berwarna pink, sebuah rumah berwarna pink,kasut pink,seluar pink,gajet2 sume warna pink bak kata world of pink around me lah senang!*wauu..nampaknye ku mempunyai cita-cita yang amat tinggi plusplus besar di situ..

Dulu,mase zaman aii mude-mude(bajet tue, padahal baru 19 okae!) da whole things saya nak biru je sumenyee..sampai senior-senior pon ade yang panggil aii “ADIK BIRU”..But now, what happens 2 me?? bertukar kaler nampaknye..parents pon dah macam pelik sebab i da xsuke kaler biru padahal dulu dalam family sampai kekadang panggil i hantu biru..haha..adakah ini disebabkan faktor peningkatan usia??hohooo..owwwhhyehh..maybee, berkemungkinan besarlah kan..sebab kawan-kawan aii dulu yang “bencik gilak” sama itu pink pon dah “tangkap cintan” dengan pink..almaklumlah sekolah sume pompuan, sape yang ske pink tu tak rocklaa..alahai zaman sekolah, dah banyak berubah ..

Okae, buat si penggemar PINK seperti cik kak@cik adik molek di sini,(pang di situ)Jom kita terjah ape kelebihan dan kelemahan personaliti melalui warna pink@merah jambu

Positif : Seorang yang tegas dan jujur. Anda juga suka membantu orang lain serta begitu teliti dalam semua perkara.
Negatif: Tidak suka dibantah dan suka mendesak bagi memenuhi kehendak.

Ok, ni nak mengomel sikit ni..tang positifnye saya amatlah berbesar hati untuk menyokong, tapi tang negatifnye, cheq nak buat bantahan!!!sambil muncung 14 inci..hihihi..



2 komen dari sweety:

Cik Puan Gaban said...

Saya suka pink juga!

pinkysh aQuiela said...

love PINK forever.. hee~