Pabila tangan menggatal

Wednesday, June 2, 2010

| | |
Yuuuhuuuu...
Hellooo sweet readers, I LOVE YOU!!(tetibe je kau)*wink..kenyit-kenyit mata sket..

Okae, hari ini tangan saya memang sangat-sangat menggatal..tak taula mimpi apela malam tadi yee sampai bangun-bangun terus on lappy bukannye nak pegi mandi dulu ke ape(oopsss,kantoi sudaa)..celik-celik mata pegang laptop, online kejap then baru nak tegeh-tegeh pi mandi..hoho..eh, tangan tidak berhenti menggatal di situ sajee ok..nak tau knape??sebab keluar je dari pintu rumah terus main kejar-kejar dengan kucing(macam xpadan je dengan umurku yang kian meningkat*wink) tapi bukan dengan mak kucing ye, dengan anak-anak kucing..maka terserlah perangai keanak-anakanku..tercalar keayuan disitu(sila muntah)..Ok, meh nak selitkan sekali gambar kucing-kucing kicik ituu..
Hoho..kecil-kecil cili api..opss cili padi..mereka-mereka ini sangat buas!kalau masuk je umah..mulalah nak lompat sane lompat sini sampai susah nak kontrol..adoyaii..maknye xdela buas macam mereka-mereka ini time muda2 dulu..*wink

Ok, sesi mengambil gambar  tidak terhenti sampai di sini je ok..jom masuk rumah pulak..dan dengan itu tangan ini masih menggatal dan bersiap sedia untuk snap my pic pulak!!~weee

amboiii...sakan benooo kau amek gambar yee(actually banyak lagi, tapi xkan nak upload sume nyah oi)...ishishish..anak sapooo la nii(saya anak pccik nuar!)..lepas snap pic je, teros on lappy, then transfer photo-photo tadi dari hp yang xseberape ni ke lappy..dan kemudiannye tangan ini menggatal lagi ke langkah seterusnye iaitu edit time!!..eh, aii just edit kasi ade name je kat photo-photo itu ok..yang laen tidak diedit!sila tengok dengan tumbesaran mata seperti di bawah*wink
sila JANGAN menyampah sebab banyak sangat gambar*hohoho
~tangan menggatal hingga di sini sahaja..ok STOP!!bye2~

6 komen dari sweety:

si[jari] telunjuk said...

besaunye bear die....best2...

myravea said...

hohoho..suke ye bear besau gituu *wink

sarah shafie said...

comelnya kucing..ade gk bear tp dh lembik sbb tiap2 mlm peluk..hehe

myravea said...

sarah:heheh..bear lembik 2 normal..~ngeeeee

ERynn NAzmy said...

cutenye kitten..mintak sekor leyy..heheh

Nak Hadiah?Klik sini!

Muzasa said...

eh syg benor kt bear tu erk...mest org spesial yg bagi kan...hehe