Jom serbuuu join "contest bergaya dengan baju"!

Monday, June 14, 2010

| | |
Wahh..mood nak join contest datang lagi..hohoho..dan ini adalah second contest yang myra join..kali ini CIK CANDY DANDY kita anjurkan contest nii..hohoho..korang tunggu ape lagi?? jom serbuu join meyhh!!~weeee
Ape syarat-syaratnya??

Syarat-syaratnya ialah :


1. Para blogger yang tinggal di Malaysia sahaja boleh join ini contest ! Lelaki dan perempuan !
2. Buat entri yang bertajuk Contest Bergaya Dengan Baju. (ikut suka nak cerita pasal gambar atau tak)
3. Letakkan banner kat atas tu dekat sidebar blog korang.
4. Link kan terus ke Contest ini.
5. Ikut suka korang nak jadi follower ke tak. Tidak diwajibkan sangat.
6. Lepas dah buat entry. Post kan link entry korang tu dekat komen bawah ni ea.
7. Akan ada dua hadiah satu bahagian lelaki satu bahagian perempuan. Adil bukan....
8. Akan dinilai oleh Encik Megat a.k.a bapak saya !
9. Hadiah misteri tetapi berkaitan dengan contest ini.

10. Tertib....... 
TARIKH TUTUP 3 JULAI 2010



dan gambar yang saya pertaruhkan ialah..owwwyeaahhh...
 Ok,gambar ini diambil pada malam anugerah dan perpisahan UITM Kampus Bandaraya Kuala Lumpur    (6 APRIL2010)..Hitam putih menjadi pilihan hati untuk malam itu dan semestinya baju ini juga menjadi pilihan hati myra.. *winkwink


5 komen dari sweety:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

best of luck! ^__^

kata kila said...

wahhhh gudluck dear!comel sgt

myravea said...

aisumi:yuhuuuu..thanks dear...

myravea said...

kata kila:hihi..thanks yee kila..u pun cumil babe*wink

~fisha~ said...

yok3!! semoga berjaya!!!

invite u to visit n follow mine~hehe..