Cara terbaru bermain barbie doll

Tuesday, June 1, 2010

| | |


Eee..kau tak malu eh mengaku main anak patung a.k.a. doll ni myra??yes..aii tak malu uuu..pelik sangat ke???hahah..korang jangan salah faham yee..aii tak mainla sekarang ni,tak ROCK la babe..hoho..masa kicikkicik dulu aii sukaaaa u..yaa, saya ni kaki mengumpul anak doll ghupanye!!habis semua dolly yang dilihat diambil dan kemudiannya bwat muka kesian sambil merengek-rengek kat ayah suruh tolong belikan..haha..indahnya zaman mudamudi ketika itu..

Ehemm..dan diumumkan pemenang anugerah dolly terhangat dan terlaris di pasaran ialah “BARBIE DOLL!!”..tahniah eh kau barbie..aku tak HOT dan TERLARIS macam kau..kau cun, lawa, comel dan lengkap semua pakej sebab tu ramai jee budak-budak sayang kau..tapi sayangnye kau bukan seorang manusia di alam realiti kerana kau hanya hidup di alam fantasi jee!hohoho(cube bayangkan kalau die hidup,aii cabut lari dulula!!)

Tapi bila tumbesaran aii sudah membesar, dolly yang dulunye dijaga dengan teliti plus rapi dan dikumpul secara belungguk-lungguk di dalam bilik kini sudah menjadi satu tragedi yang kejam dan amat sadis sekali ya!mau tau kenapa??sebabnye semasa di alam sekolah rendah, cara paling best bermain dengan dolly ialah dengan mematahkan tangan, kaki, kepala dan seluruh anggota badan cik dolly(ganasnye kau myra!)haaaa..inilah cara terbaru bermain dengan anak patung ya adik-adik..kenapa begitu??sebabnya aii dah tidak berminatla nak main dollydolly ni (kononnye dah besar sangatla time dajah 1 tuu..eee,menyampah!!)Inilah yang dinamakan “habis madu sepah dibuang”..PERHATIAN,Ini amaran keras dan tegas! jangan contohi saya!*saya seorang yang nakal *wink

Tapi, bila difikir-fikirkan balik, ape yang best sangat yee cik dolly ni??ada apa dengan barbie doll??sampai kanak-kanak pompuan sangat-sangat tergila-gilakannyee..Termasuklah adik-adik perempuan saya semasa zaman kanak-kanak mereka..Nampaknye cik dolly mempunyai AURA yang cukup kuat, sekuat harimau!..Hohoho..sila ajukan soalan ini kepada budak kicikkicik yang comelcomel gituuu..eeee..xboleh tengok dak kecik, rase macam nak grrr cubitcubit pipipipi mereka*wink..

Nak tengok koleksi cik dolly myravea??Ni diaa khas buatmu......

*

*

*
Mereka pon ade adik-beradik
*
*
*

Comell-comell kan??hoho..Oh tidak!jangan sampai tertipu dan percaya dengan gambar*photo di atas..ni sume bukan anak patung saya..dolly saya dah cacat dan dah buang lama dah dek kerana kekejaman yang melanda*wink


9 komen dari sweety:

Afizzat said...

igtkan patung myra btl tadik..adik2 sy xmain pn patung2 neh sb abg2 diorang agak kasar sket,xkasik main..hehe

myravea said...

kah cian kat adk2 afizzat dapat abg yang ganas ni eh...amat sedih mendengarnye ...haha(gelak guling-guling)

can ili be akmal? said...

http://ilovegreengreen.blogspot.com/2010/04/dolls-in-green.html ni link doll in green saya. dulu asal dapat top in the class..beli dolls.skrg ni entah mana pegi tah.saya dah lupa.bg kat adk kot.lps tu adk bg kat sapa eh?

can ili be akmal? said...

http://ilovegreengreen.blogspot.com/2010/04/dolls-in-green.html link dolls in green saya

myravea said...

hoho..adik bagi kat adik bawah die la 2...hohoho..ok, thanks for da link ya babe *winkwink

Afizzat said...

sedih tapi gelak guling-guling? konpius2...huhu

myravea said...

hoho..gelak 2 sbb afizzat ni ganas ke??? =P

kacang said...

comel comel patung tuu=)

myravea said...

kacang:heee..suke yee??*wink