Wasiat dari idashamsury

Wednesday, May 12, 2010

| | |
Gapo dio nih??wasiat apo nih??wasiat 'CIK COW'??wauuwauuauu..eh sikijap eh, ni da nk raya haji da ke?adakah sudah lepas??ataupun bakal menjelma????ataupunnn..(lu pikirla sendirik..huahua)haha..ado0oyai..gapogapo ponla..den buetkan sudooo (sejak bile bertukar bahasa ni?)bilabila sajaa..

(Cik Cow berkata "mau saya makan kamu atau kamu makan saya"..uwaaa)

1.Thank & link the person that gave you the cik Cow
Makasih  idashamsury kerana beri cik Cow yang sedap untuk dimasak then disuapkan ke dalam mulut dan kemudiannya kekenyangan melanda diri..huuuu

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active or 7 paling tak active
Ku pilih sajaa yang berkenan di hatii..hehehe

3. Bagi tau diorang ni yg diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat


4. cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
main laptop
sms tanpa henti (muahahah)
makan plus minum

5. Makan pelik yang pernah anda makan
 aiyak..ade ke??emm..pikirpikir (sampai berjanggut kang..uwaa)

6. cuba bg tau brp orng dah kawan anda kat FACEBOOK
ehemm..477 kwn yang dikenali dan dapat dikenal pasti..huu..maksudnya di sini dan di situ, yang tidak dikenali tidak di approve lagi..'bakal' rasanye..

7. paberet soalan ni.....camner korng berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...
ehemm..cepumas ni jang oii..*wink..thanks too mukabuku ataupun dikenali sbg FACEBOOK..ahaks..sbb dr fb la ktorang brani tegur..padahal kampus plus kos sekali,selalu tgk dari jauh je but now xlaa..heeee


Alryt, settle sudaaaa wasiat..ida, di manakah CIK COW itu??marimarimarii..eheee







2 komen dari sweety:

jane said...

ehem
kanapakah gmbr binatang atas rumput itu sngguh segak???

aku teruja!

myravea said...

jane: wau!i di sini pon teruja sekalii...heeee*wink