Nama satu dalam seribu!!

Saturday, May 29, 2010

| | |
Blogwalking blogwalking..lalu sana lalu sini..serbuu sana serbuu sini..jalan sana jalan sini..*winkwink..

Nampaknye, ku lihat-lihat...
bermacam-macam nickname yang digunakan..(dua kali lima denganku..hohoho)
sedapsedap plus lawolawo plus sweetsweet je pabila ku lihat kemudiannya ku sebut-sebut nama-nama itu..ahh..senang cite, banyak nickname yang sedap didengarlah..
*dalam hati berkata, rakyat MALAYSIA ni sangatsangat kreatiflah tak kira mudamudi dan tuatui*typing error

dannnnn semestinya yang sangat pasti,
"SAYA BANGGA MENJADI RAKYAT MALAYSIA!"
Hidup mesti ade semangat babe *tetibe je kau

Ok, berbalik kepada topik yee..nickname memanglah sangat cantik dan kreatif, tapii..yaaa anak-anak sekalian (bajet da mccik..hoho) ada 'tetapi'nya di sini..how about your real name??hohoho..saya sangat suka tengok nama-nama yang unik yang tertulis dan tercatat di dalam IC xpon surat beranakla syg uii..

Okae, jom tengok nama tuan umah yang tak seberapa nii di bawah...
NAMA DALAM IC = NUR AMIRAH
NICKNAME = MYRAVEA

Hoho..soo simple kan my real name..biaselaa anak sulunglah katakan..parents tak PRO lagi nak letak-letak name masa tuu..so, anak new year ni *010191(hai, promote bufday ke*wink) dapatlah name yang simple ini..tapi, aii bersyukur u..saya sukaa jeee name amirah..korang pon mesti suke nama korang kan sebab nama kita mencerminkan diri kita..yelaa..setiap nama kann ade maksudnya sendiri cuma nickname ni je yang kita xtahu sejauh manelah maksudnye..

*alangkah indahnya jika nama saya seunik namanya..tapi die ni lelaki..name ape??niii diaaaa...
*
*
SYAFIQRIE
*
Time first time kenal si jejaka ni, mulanya saya ingatkan ni nickname die..ghupanye bile tengok IC,haha..baru percaya tu real name die lahhhh!!wallaweh.. macam gabungan "syafiq" dan "fiqrie"..hohoho..i like i like *wink..

Ok, buat korang-korang yang mempunyai nama yang cunCUN n ensemENSEM..saya ucapkan tahniah kerana anda bertuah!!(tetibe je yee)huhuu...


*homemade*

8 komen dari sweety:

AiDa AzRyN said...

tahniah2! hehe.. ;)

myravea said...

AiDa AzRyN:heheh..u have a sweet name dear

dak eina (◕‿◕) said...

nme i malina...tp i lbh suke owg pggl ngn nme dak eina :)) huhu

ps: thnx sbb sudi singgah bl0g i..dtglah lg ye...nice bl0g to0 :)

cindir-rela said...

ha! same name:)

cik nUnU said...

homemade yg shuwetsss..;)

myravea said...

dak eina:ok dear...*wink

myravea said...

cindir-rela:waahh...name mira gak eyh??huhu

myravea said...

cik nunu :hohoho..thanks dear..*winkwink