Lelaki DAMBAAN Ladies

Sunday, May 16, 2010

| | |

Ehemehem..teringat lak telatah sayangsayangku merangkap temantemanku di kolej..wellwellwell biasela, bile da cuticuti sem ni, mulala nk rindurindu merekamereka ini..ehee..bukan ape, kalau bab storymory dengan dorang ni, bermula la cerita tanpa henti seperti air terjun yang xkan berhenti gitu dan disulam gelak ketawa terbahakbahak 'hahahaha'..eh sopanla siket, kontrolkontrol (wekk!MUNTAH*wink)..kalau story about lelaki dambaan ataupun lelaki pilihan hati nii, most of them sangat suke parapara jejaka yang 'GENTLEMAN'..diulang kami suka yang gentleman ya..Nak tengok ciri-ciri lelaki dambaan ladies??jom yok kita TERJAHHH!

BERKELAKUAN BAIK
Ok, ladies sangat suka dengan lelaki yang always sopansopan gitu dan baik budi pekertinye..even kalau korang xsuka seseorang tu,tak kirala laki ke pompuan,janganla pamerkan sikap kurang senang tu secara terang-terangan..jadila profesional sket beb..*wink

JANGAN MELUDAH
Ehemehem..kalau bab meludah ni, memang sesetengah ladies sangat pantang tengok lelaki meludah..xsenonoh betul..eeeeuuu..sangatsangat tidak beretika..guyz, please take note yaa

ELAK MAKI HAMUN
"auuu..die makimaki??adoii..rejectreject"..haa..buat si lelaki, elakkan maki hamun ya, sebab orang lain maybe akan pandang serong kat korang..thumbs down

ELAK MENYAMPUK
Die menyampuk, aku sampuk kang!huaahuaa..gurau sematamata..ok, wahai jejaka idaman, perlu korang ingat,sebelum orang lain habis cakap, janganla korang beri sebarang komen kerana ia salah di sisi undang-undang..eh bukan!macam ni, gangguan dalam berkomunikasi sama ada satu atau dua hala perlu dijauhi cuz of bendabenda kecik macam ni la yang akan menjejaskan tahap sosial korang with ur friends...cuba fikir, sape yang suka orang menyampuk kann..ahaaaa

JAGA NADA PERCAKAPAN
Ok,jika korang sukee sangat bercakap dalam nada suara yang tinggi,korang kena ubah tuu..sebab, orang sekeliling akan anggap korang seorang yang suka 'over acting'..and ladies pon cukup xsuka kalau lelaki yang ske cakap kuat-kuat ni..shhh..sopansopan k *wink

BELAJAR BERSABAR
Bila tahap kesabaran korang dah ilang, itu tandanye korang mudah tewas dengan emosi sendiri..Klau korang dah gagal nak kawal perasaan marah tu, macam mane korang nak kawal hal lain kan terutamanya situasi yang melibatkan emosi dan perasaan..susah tuu..so, korang kena belajar untuk bertenang dan bersabar..chaiyokchaiyok!


4 komen dari sweety:

イムラン (IMRAN the fraxie) said...

macam2.... meludah bukan ke nampak gentlemen?? he3... btw,, kenapa tak ada shout box??? letak kan lah yerk... baru senang kalau ada sesape singgah... btw,, jom singgah di http://imransainsdungun.blogspot.com http://onlyimran.wordpress.com

Hizami Rahim said...

insyaAllah.
ada sikit ciri2 tu.
wakakaka~
;P

myravea said...

IMRAN:aiyak!meludah 2 xgentleman langsung!haha..tepi kanan ni da lame ade shoutbox..ish3,,okae..singgah kamu balik =p

myravea said...

HIZAMI: wahh..ade eh??great!!bolehla nii...cpt kejar hizami niii!!!huaaahuaaa