Boyz 'BWEEKK' bila gurlz??

Monday, May 10, 2010

| | |
Ahaks, bila baca title ni, si gadis-gadis mesti tertanya-tanya 'ape die eh??'..yep2..ladies,u all  perlu baca!!yesyesyes..a must!huuu..if u all nak tahu or teringin nak tahu ape sebenarnye sikap-sikap si pari-pari gadis(bahasa apekah??tibai jelaa) yang Xdisukai bin Xdigemari si para-para jejaka, jom lihat di bawah yok..CHEKIDOUT!! >>>>

OVER GEDIK
Oppss..gedik itu ape?gedik itu over..over itu ape?over itu gedik..huaahuaaa..hope paham2 senirik la eh ape itu over gedik..yep,sememangnye lelaki xsuke pompuan gedik-gedik ni..bukan ape, xmanis dilihat orang..so, judge urself..adekah anda si gadis gedik??tolong berubah jugak2(tiada unsur paksaan..huaa3)

BANYAK SONGEH
Songeh sana songeh sini..eh,ape itu songeh??its kinda like itu xboleh,ini xboleh mcm suke memerintahla..Kalau xdiikutkan, mulalah merajuk..phewww,babe, bahaya nii..pompuan ni kekadang bukan banyak songeh,ni namenye prihatin..yep..diulang, prihatin..sebab, there must be a reason why si gadis jd byk songeh,maybe she want u si lelaki ni be the best or xnk somethingz bad happen..dats why la dorang ni byk songeh..get it??But, ladies..jgn 'byk songeh' sgt, sbb takot nanti laki ni cpt fedup lak..uhhh,bahayabahaya..

KAKI SHOPPING
Shoppingshopping...yes, certain gurlz mmg ske shopping..tidak dinafikan kalau pompuan masuk kedai n xjumpe taste yang die nak time choose barang, mmg xkn dibelinye..lelaki kena paham,si gadis-gadis ini kadang-kadang boleh jadi seorang yang choosy time shopping sbb dorang nak pilih benda yang betul2 dorang berkenan..gurlz bukan mcm boyz sbb certain gurlz akan pilih n beli yang mane yang berkenan di hati n mata sahaja tambah2 kalau barang tu kinda expensive..so, of cozla nk kne pilih betul2..hehehhe..Tapi si gadis, jgnla myusahkan si jejaka ni nak menunggu n masuk dari satu kedai ke kedai..Dats mean, time korang nk shopping, jgn bawak ur bf,ape kate korang kuar ngan ur gf..opss bkn lesbo la!i mean kawan perempuanla..lagi senang kan?heheheh..

PERASAN CANTIK
Oppss..yep,lelaki xske gurlz yang perasan cantik..Kalau cantik xpe, yang ehem2 tu yg xbleh tuu sampai nk sombong2 sshla..So, jgn nak kontrol-kontrol ya..be yourself is much better then be someone else..ahaks..

BERCAKAP NON-STOP
Uwaaa..buat yang suke bercakap or friendly sgt2,anda perlu berhati-hati..huuu..janganlah sampai 'pantang bje bukak mulut,mulala nk story2 sampai xjumpe titik noktahnye..haha..susah2..Bukan xboleh nk story2 juz jangan jd mcm bertih goreng udahlerrr..*wink

Sopan itu indah*winkwink

6 komen dari sweety:

fathiahRAIHANA said...

lemas tgok pompuan gedik gila .

myravea said...

fathiah:ahaks..yes3!hi5 sikiitt..sakit mate tgk kan..huuu

myra_zoe said...

tapi kan..
kenapa ade lelaki yg dia nak kita jek bercakap..
dia hanya mahu mendengar?

memang kalau sy lelaki pon rimas,lemas ciri pempuan di atas...

myravea said...

myra_zoe: ehemm..kalau lelaki tu nak kita je yg bercakap tu maknanye die mmg seorang pendengar..wah..boleh jd seorang pendengar setia gitu..xpon die seorang yg xbyk ckp o pendiam..wah..bertuahla u kalau dpt bf mcm tu sbb die xdela nk komplain2 kita kalau byk story *wink

"yusra" said...

nghahaahaha mcm2.. pap pn,, pngkah pmpuan gdik.. ;p

myravea said...

yusra: hi5 babe!