Sunway Pyramid Ice!! First time experience 'TERBAEKK'!!

Thursday, April 29, 2010

| | |
WoOohoOoo..ice skating ohHhh ice skating..
A new experience for me..thanks toOo the powerpuff girls!ooopsss..silap sudaa..thanks 2 my cwit 'nightmare' cuz making my day more special!!sayang lebihla cmnii..ahaks..
Yeelaa, first time kot ber'ice skating nii..Time kat kaunter ku lihat-lihat harganya,ehemehemehem...boleh tahanlaa campur glove plus stokin sumee..Terasa diri ini begitu sedikit shyshy gitu pabila yang membayarnya org disebelah iaitu smestinye not me, its him..thanks a lot <3

Nervous plus sedikit scared bile kakiku hendak melangkah ke tempat ice itu..ahaks..selamat ditemani oleh mr.syfqrie yg setia menemani and teach me plus menahan malu cuz of i terjatuh gedebukkk di situ sekali kankankan..almaklumlah first time menerai(bahasa apakah ini?)hehe, sila paham plus tahan gelak ekk..muahahaha..paaaaang disitu dan disini..

Try punye try,at last 'YES'!!bolehlaa..butbutbut, i kena gak hold his hand sbb bile xpegang, confident i jatuh merudum seperti sahamsaham negara jatuh..Bila pegang si die, laju je kaki ini melangkah bersamanya,tapi bila dilepaskan i bak sedikit tugu negara di situu..huahuahua..Part yang best bile 'gedebukkk', macam2 aksi gedebuk yang kita dapat lihat di situ di sana dan di sini..ahaks..kau try baru kau tau..i paham u..Selamatla itu bukan first time mr.s ber'ice skating..so, bile i nk jatuh,cepatcepat pegang his hand kuatkuat agar die pon jatuh sekali..haha..devildevil la kau, be angelLa!Tipu di situ sebab eksperimen2ku xberjaya sebab mr.s langsung xjatuh!!Time i nak jatuh, tarik tangan die haha dan semestinye pelbagai gayaku nk jatuh tapi xjatuh disampingnye,,thanks 2 him..macammacam gaya Ok..malu iii..bak katanya, gaya 'ROMEO AND JULIET' pon adaaa..eeeeee..tutup mukaaa,jangan tengoktengok..shyshyshy..shhhh..

I yang takut seperti tikus pd mulanya,at last berjaya juga pusing beberapa kali dengannya plus hold hand ok sebab bile die nak lepas tgn jee, dalam hati i terjerit-jerit plus merengek-rengek cakap ''Oh, noo..jangan lepass..pleaseplease"..iam not confident as u..helphelp..muahahhaha..manje lebih lak,engat kau budak kecik ke nak merengek..haha..sila paham i mmg manja (muntah di situ..wekk)..Actually, kitorang pergi berempat(me,syafiqrie,jiha,nafiz)one more sweet partner..ahaks..Thanks 2 all of u babe=)Sweet memory!!!

12 komen dari sweety:

bh said...

dulu nak pergi sunway tambang singgit je..sekarang ni dah rm4..aduhh

Ery Farieha said...

terbaik!
i like.
hehehehe

myravea said...

bh:hehe..td tambang bas balik ke jln klang lama dr sunway ke kolej sehingget sembilan puluh sen..tambang teksi dr kolej ke sunway dua puluh hengget..berganda sungguh!hua3

myravea said...

Ery Farieha:i like it tooo..hehehhe

saya_arief said...

aku xpndai nk main bende cam gini, panjat pokok boleh.hoho.

myravea said...

saya_arief:ahaks..tym kcik2 dulu ske la panjat memanjat..ahaaa..kantoi di situ..

psychopath said...

wah. best an maen ? suke2.

myravea said...

huhuhu..best3!!try laaa..huhuuhu

a i d a ; said...

posto. posto. amik award kat blog aida. :)

http://booboo-chacha.blogspot.com

NICK IRFAN said...

bestnyer main ice ni... teringin plak nak main? hmm.... hehe

myravea said...

nick:ahaks..jom jom main skali..ngeeee

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室