MALAM ANUGERAH DAN PERPISAHAN UITM Kampus Bandaraya Kuala Lumpur

Saturday, April 10, 2010

| | |
Malam anugerah?malam perpisahan?dinner?prom night?
Mana-mana jelaaa..asalkan 'malam'..hahaha
"Ni la sedikit sebanyak information yang kitorang dapat before malam tu"
Kolej Alamanda's Award & Farewell Dinner
10 Performances!
The Ballroom consists of 3 ballrooms combined. (2 times the size of our level 4)
2 projectors (18 feet) (so damn big)
The stage will be 40ft x 14ft x 3ft (that big)
70 free seating tables
makan sedap+kenyang. ayam sotong kambing n byk lg

So,bila da sampai baru tau kann..Ok,laa..puasla gak hati dengan RM20 yg dibayar..huhu..not bad k!
Yang xbestnye, i masok xdela lewat mane kat 'the ballroom' tuu..masuk2 je sitting banyak dah penuh tinggal utk VVIP je..agak frust uhh xdpt duduk skali ngan housemates tersayangku itu tapi okla gak cuz dapat duduk skali ngan my partner on dat night and my peneman housemate yang setia, Muzairah(love u la weh..huu)..huhu..
Ok, ni la sedikit sebanyak photo-photo yg berjaya snap malam tuu..ahaks..





6 komen dari sweety:

~ Ann ~ said...

wah wah.. pewittt... rindu zaman skolah lak.. hrmm

myravea said...

ahaks..ini bkn zaman sekolah nii..ni zaman U...hehhehe

afizzat said...

dah hbs blajar ka nie??

myravea said...

belumm..umo pon wu 19..ahahah..ni majlis perpisahan sbb next sem ktorang separate g kampus kuala pilah or jengka..kampus alamanda akan ditutup..huuu..sdih2

afizzat said...

haha cian..kn pndah dok tmpt ulu2 sket..xpe2, nak blaja, kat mn2 pn bole..
btw, congrate :)

^ ZuMaWaMBa ^ said...

imma ex-uitm kampus samarahan sarawak!
ekekee~ ;D