Tip memilih perfume@minyak wangi

Wednesday, March 31, 2010

| | |

Betul ke Haruman Pelengkap Gaya??
Tak kisahla betul ke tak cuz setiap individu mempunyai pendapat dan citarasa yang berbeza..
 Dan tak kesahla lelaki or ladies bile melangkah keluar je dari rumah,bau perfume mesti melekat suda..ahaks..
Macam saya sendiri, saya suke bau yang sedap dihidu tapi xdelah sampai baunye menyengat semua individu di sekeliling kita..Kalau tak, sume akan pening-pening lalat atau pening-pening ayam dan mulalah tangan diletakkan di hidung cuz of xtahan sangat nak hidu perfume yang menusuk kalbu tuu..ahaks..So, korang kenala amik berat pasal ni, jangan dipandang ringan or remeh sebab nanti ade je yang jadi buah mulut orang..

JENGJENGJENG..ini tips nyee!
1.Korang kene tahu,haruman jenis ape yang u suke sama ade dari aroma buah-buahan atau bunga-bungaan(i prefer bunga!)
2.Before u membeli perfume tuu, u try la dulu kat diri u cuz nak tau haruman tu sesuai tak ngan korang(must try it!)
3. Tunggu dalam 15minit selepas try cuz nak make sure betul xpilihan korang tuu(wait,sabar-sabar..nanti salah pilih)
4. Perfume yang tepat untuk korang adalah wangian yang betul2 dapat up kan mood korang dan korang selesa dengan wangian tu (choosing da right one makes u more confident!)

4 komen dari sweety:

afizzat said...

perfume natural (bau ketiak) adalah lbih jmt..ngeh2..
laki rsnya xrmai pkai perfume..lbih prefer myak atar

myravea said...

afizzat:ahaks..laki skarang pon da pandai da perfume2 ni..kat kampus i, ramai je mcm2 bau..sembur stu badan..hahak..but bkn sumela

Ery Farieha said...

sy ske buah2an
cheerful gitu
:D

myravea said...

Ery Farieha:hehhe..different opinion..xkesahla buahan o bungaan..due2 sedap..heheh