SPECIAL LINK FOR BELOVED FOLLOWER

Sunday, March 7, 2010

| | |
Wahh...tadi tengok2 tutorial untuk blog..
Then terjumpa ni "CARA BUAT DROPDOWN MENU" dari 'tutorialuntukblog'
Banyak sangat2 tips untuk 'new blogger' macam myra ni..heheh
So, untuk korang yg nak lebih banyak tutorial, silala usha2 blog beliau..hehhe..

Ok, skarang punya story, for those yang nak myra link kan skali blog dorang dalam blog myra ni, sila2 lah drop some comment macam ni,tapi for surela untuk follower myravea je yek..
i know i'm newwy here, follower pon xbaru 84 orang je(bwat mkew kesian..sobsob)tapi, buat sesape yg nak myra link kan korang, juz drop komen yekk*chill

LINK KORANG
AYAT UNTUK LINK KORANG

CONTOH:
myravea



Babe, its simple as ABC=)heheh..
nanti myra masukkan link korang mcm yang dalam gambar kat bawah ni yek*lalalalla
p/s:buat afizzat,myra dah msukkan mula2 skali..huuuu..eh2..tiada unsur pilih kasih k, afizzat ni special sket coz die ni pmbaca setia yang xpenah lokek untuk mengomen..heheh

45 komen dari sweety:

Arra JaSmY said...

ola sis..nnty i pown nak try buat jugak lah..lalala.:)

myravea said...

arra:hhehe..trylaa=)

cik NAD -miszhelena- said...

heeee..

add my link too

http://teratakdindakanda.blogspot.com
misz khairunnisa nadrah

:)

farhana said...

http://fana164.blogspot.com
fana164
Tq =)

aieOreo said...

huaaaa..oreo nak juge..
*wink3*~ :P

::CircuitBreaker:: said...

hoho..berjalan-jalan..tengs klu sudi menge"add"..hehe..


http://circuitbreaker90.blogspot.com/
HP

::CircuitBreaker:: said...
This comment has been removed by the author.
Hasrol Nizam said...

baru jek jadi follower blog myra ni.boleh gak kan?

http://serol-nizam.blogspot.com
Serol-nizam

myravea said...

cik nad,farhana,aieoreo,:alryt..ngah nk add nii..huhu

myravea said...

hasrol Nizam:hehe..boleh3...dun wory=)

myravea said...

alright..sume yg komen n bg link ni sume myra da add link korang kat my blog..so, if korang klik link korang n ade prob, juz tell me k?nanti myra btolkan=)*wink

aieOreo said...

yeah2~
oreo pun nak wat gak tapi nanti dulu :)
tungguuuuuu :)

myravea said...

aieoreo:hehhe..ok2 myra tunggu tau..t jgn lupe add link myra lak eh aieoreo!huhu

magsob said...

nuffnang sepukul

myravea said...

magsob:nuffnang sepukul?

doLLy ducHeSs said...

can u make 1 4 me ??

yasmin.:YasmiN:.yasmin said...

salam2 =) comel la bloggy awak!!

myravea said...

doLLy:yes i can=)gimme ur link

myravea said...

yasmin:huhu..tq babe=)

LuVidA^^ said...

http://luvida-ajourneyofmine.blogspot.com

luvida

=D~ salam kenal...same la uitm s.alam ek?

syuhaida abul said...

http://kerenggebukansemut.blogspot.com

ASaDa RyutaRo said...

x fhm sgt.. benda camni ke yg d maksudkan tu??

http://akudakmalaysia.blogspot.com/

cik mimie hanimi said...

myra tolong bt kn ye...tanks...


http://cikmimiehanimi.blogspot.com/

mimie hanimi

:)

ezany said...

http://ezanyempires.blogspot.com/

Ezany-Kun

ieda ^^ said...

mcmane nk wat tu? blh ajar? ^^
neway thx 4 visiting my page on geng blogger

myravea said...

p/s:link ni juz utk blogger yang follow my blog k..ble korang da follow, barula dpt tambh kenalan,i wish that i dapat knal follower dgn lbh rapat=)*wink..xkenal maka xcinta..am i right??huuu...lpas ni myra akan follow balek korang lpas myra hbis masukkan link korang dlm my blog=)

myravea said...

cik mimie hanimi &ezany:thankz for follow..ok, nanti myra msukkan link korang yek..tungguuuu=)

myravea said...

buat yang dah follow n komen ur link, myra da ltak da ur link kat my blog k..buat yang terlepas pandang(kalau ade), juz inform me k=)

Farah Rifhan said...

hai myra

da follow ;)

myravea said...

luvida:suda add ur link babe=)*wink

ieda ^^ said...

x reply me pun =.='

deqyalalink said...

http://deqyalalink.blogspot.com/

deqyalalink

:)

LYaFRINA said...

hai.. dah terjah sini...

GB
~cahayahatiku~

cik nurul said...

salam thanks ye miera sudi jenguk nurul di geng blogger..nanti ada masa dtglah ke blog nurul yerr...ini link nurul http://www.inidiarinurul.blogspot.com (cik nurul)

NuR 'aQiLaH said...

http://fieqilah.blogspot.com

hehe~

myravea said...

tunggu yek yg myra xltak link lg..wait3=)t myra letak..ri ni bz sket
*pomish=)

ieda ^^ said...

dh dpt dh ^^
tp npe eh u x wat shoutboux? senang sket nk komen lau mcm tu ^^

myravea said...

ieda:shoutbox??eh,adela kat kanan nii...

myravea said...

farah,deqyalalink,qila:suda add link korang=)*wink

adnil linda said...

wah....baru nk teruje....
maw juge...

http://kawaiee.blogspot.com

sPastic MeNtal said...

http://spasticmental.blogspot.com/
spasticmental kecik

heheheh.....slmt berkenalan

afizzat said...

eh, nape xpernah perasan entri nie ek,,huhu..
btw, thanx tau..adkah sy msih special?? *gedik*

btw lg, pggl aje afiq..afizzat 2 just nm user dlm intenet

myravea said...

afizzat:ahaks..bwu pasan??ish3..ksian toll..lame da nii..yep..still special la kot..hehehhehe..wekk!

afizzat said...

ngeee~~ *suke* makasih..bru prasan sb sblum nie bz setup hosting blog..jd mls nk bk bc blog org..
btw,nnt update la link blog sy kat "best blog" tepi tu tau..hehe..demand plak.

myravea said...

afizzat:ahaks..ptotla pon cuz b4 ni nk bkak ur blog, bkn maen ssh sbb error je memanjang..hehheh