Oh lelaki,ape kau nak??kaum adam,sila bagi jawapan

Thursday, March 11, 2010

| | |
Kalau nak cakap pasal 'character' jejaka rupawan ni, memang banyak..sangat2 banyak..kau kira la dari 1 sampai 111111111111xXx..xkan habislaa!"OK,ari ni sy akan mengajar anda-anda sume mengira"
1+1=2
2+1=3
3+1=4
4+1=5
5+1=6
(kau ingat dak kecik ke nak ajar mengira lak ni??)
PUTPUTPUTPUTPUT..oopss2..terlebih suda..
Eh, ni bukan topik ari ni!ni pasal topik si lelaki!ya, sy ulang LELAKI!

Jom kita tengok situasi mcm ni..try to put yourself into this condition bcoz yang tu lah yg sy sedang try nii*winkwink..feel it!ya, feel it!!juz like diz song "U GOT FELLING..dat tonight gonna be a good night"ahhh..kau merapuu!

Alkisahnya berbunyi macam niii,
Kau kenal sorang mamat ni, he care of u,he minat bin admirer u la!(pwasan la kau)Ari-ari kau akan nampak batang idung die bak kata 'lubang idungmu tetap menjadi pojaan hatiku!"Muahaha..banyakla kau!Ok,berbalik kpd cerita..kan kau kenal laki tuu..kau sayangla jugak kat die(am i right?tanya hati kata berhati-hati!),kau care pasal die,but not more than a friend..maybe just like a special friendlaa..heee..tapi,bila kau da rapat dengan die,,kau da kenal sangat perangai die..rupanye he was just like a playboy..oopsss..playboy ke kau??maybe cam rapat ngan ramai pompuan kowt3..mencari yang sesuai la katakan..Then makin lama..makin lama,terserlahla CAHAYA!bukan cahaya keimanan tapi cahaya hitam!die ajak kau bwat perkara tuuuuutt???hug la konon..kiss la sangat!what daaa f***..weh,i xpenah gune tau ayat tuu..sape ajaq ni??(rotan bwu tao!)*winkwinkwink..Lagi satu, i xpenah k bwat perkara2 songsang,mungkar sume tuu(bf i senirik xmintak sume tu)U lak lebih-lebih..U hotstuff sangat ke?? U engat i sape??pompuan simpanan u??engat sume pompuan u boleh dapat?aku punya harga dirilaa..Then skarang ni, bila kau da tau sape die,kau try nak avoid dari tros care(no more caring is sharing!oopss..terbalik kott) pasal die ni..Kau da try xnk msg die pe sume (ohh,katakan tidakkk!!!)Alangkah bahagianya jika sy ini berhati batu,sekeras batu yang hempap kau mati,kau pijak kau xmati..haaa..Skarang,aku feningfening bin fening..macam mane nak lupakan die tu??Die sangat caring..boleh cakap juga seorang yang berkarisma..ramai gak yg minat nii!tp perangai,eeee..tolonglaa kau..knape aku xtau perangai kau sebelum aku makin rapat ngan kau??Die ni nak ape sebenarnya??aku xfaham!kadang2 die sangat2 ok,tapi bila die bukak cite pasal bendalah-bendalah ni kadang-kadang..pangg!mcm nak bawak parang jee..korang ade cara cemane nk lupakan orang macam ni??sharing is caring!haa..ni bwu betol3*winkwink..engat senang ke nk lupa somebody yg care pasal kita?susah kot!lalalalalalla..kalau korang,si gegurl..ape korang nak buat kat lelaki tu??yang lelaki lak,ape sebenarnye si lelaki dalam cita ni mahukan??!

p/s:cerita ini adalah hanyalah sekadar****eh, ini kenyataanlah!true storyy nohh..tapi bukan my story..kwn saya punya story la..yelaa,kata sharing is caring..sy sedaya upaya berusaha untuk memahami situasi die..so, lahirlah topik ini*winkwink..pendapat anda sangat2lah diperlukan..beku otak pikir cara utk die ni..ding dongg

Kau ke ni labuu??*winkwink
*winkwink

8 komen dari sweety:

iQBaL HaSBuLLaH said...

sama-sama tanya..kita nak apa??
kalau lelaki,kita boleh consider sebab as we know,kalau cakap pasal laki mesti berkaitan dengan playboy or something bad.kan3??
tapi bila perempuan 2dah ada bf tapi stil berperasaan suka pada orang lain yang caring pada dia??apa yang dia nak sebenarnya??

sama-sama pikirkan..

myravea said...

iqbal:i'm not mention all of boys mcm tu..
ini hanya kisah yg nak dikongsikan bersama..si cik adk kwn sy tu, anggap si lelaki tu juz like someone yg selalu amek berat pasal die..but anyway..thanks for ur cmmt=)

.khai. @ drcomot said...

lempang laju2 je laki mcm tu.. huhu

iQBaL HaSBuLLaH said...

yes i know u tak mention all the boys mcm 2, but i pon anggap semua boys macam2..based on pengalaman berkawan,jgn ingat i gay plak..hahaha..

aieOreo said...

he..
no comment..
mybe mamat tu be caring just to gain something..
berat2~

myravea said...

khai:heheh..kalau lempang die kang kne lempang blek..hahahhahah

myravea said...

iqbal:wah3..sume boys mcm tu kee??help meee..takot mndengarnye!*winkwink

myravea said...

aieoreo:winkwinkwink*susahla kalu sume mcm 22...