Keayuan tercalar

Wednesday, March 31, 2010

| | |
Ayu??ape itu ayu??kau ayu ke kau control ayu?ahaks..soalan cepu emas di sini..ni bukan cepu emas lagi, berlian sume ade..ok2..tiada unsur kutukan di sini ya..ahaks..itu yang kita cari..hehe
Kau kontrol ayu ke, kau memang ayu ke, terserah kepada diri masing2 kann..
i pon malas nak amik tau..Lagi baik kita amik tau pasal diri kita dari amek tau pasal orang lain..i like!=P
Tadi saya mempuyai mood yang agak tidak betul(apedaa ayat kau)..ahaks
Dan classmates merangkap housemates merangkap roomates i yang sorang ni memang kaki gambar..
So, die pon memulakan operasi bergambar die sebelum lecturer masuk kelas..last2 i pon terturut serta tapi hanya due gambar..haha..jangan marah eh kawan..i'm talking bout u..

iNi la salah satu hasilnya!*winkwink..contoh ayu VS sengal
Ya, i tau, ini gambar kontrol mengontrol ayu..

Dan ini,ciri2 gambar yg saya xkan upload..keayuan tercalar uuu!!men'smaller'kan gambar buwuk itu!ahaks..maluu
Bak kata someone, "ROSAK REPUTASI!"..muntah di situu..wekk

6 komen dari sweety:

miss lyianne said...

haha , c0mel ja :)

afizzat said...

fuh..sgt2 ayu di situ....

myravea said...

miss lyianne:ahaks..tidakkk

myravea said...

afizzat:hahahhah..ayu la sgt..perli nohh.wekk!

afizzat said...

cik myra, gmbar sengal (aka rosak reputasi) tu "small" kat post aje..tp bl klik, nmpak jelas kesengalan..haha..

myravea said...

afizzat:yaa..sy tahuu..so jgn kliks2..i malu u..aahaahahah