Join contesta CT Nurhaliza dari UNCLE!

Sunday, March 7, 2010

| | |
Memandangkan ini 1st contest yg sy masuk,nak2 jugak bwat entry pasal ni!!huhu

"UNCLE NK BAGI CD FREE!"

Jerit lagi!Uncle nk bg CD free weh!!JOM serbuuuuuu!!!
Uncle,lagi skali sy utarakan hasrat sy, "Saya nak CD CT Nurhaliza niii!!"
Tolak ketepi dulu assignment yg ada,
bwat post ni dlu!!hehehhe
Bukan ape, 1st skali bila dpt tau uncle bwat contest ni,dengan scr automatiknye,sy teringatkan my mom kat umah nun jauh di utara tu..die minat sgt kat CT ni(sy pon!huhu)
So, sy JOIN cntest UNCLE manela tau bertuah kee*wink
 Kalau dapat CD ni, i want to gve this as a present for my mom!hehehe(dgn mkew merengek2 nak2 CD)
Kalu dpt, alhamdulillah rezeki, kalau xdpt nk bwat cmane,xde rezeki(bwat mkew sdih kat UNCLE..heee)
"Ibu, engkaulah ratu hatiku!"=)

3 komen dari sweety:

Qistina's Collections said...

Jom join contest @ Qistina's Collections pulak ;)
http://qistina-collections.blogspot.com

ardinihumaira said...

goodluck! :)

myravea said...

ardinihumaira:makasihhh=)ni satu2 nya yg wish niii...huuu