Event organise by UITM..modul time!

Sunday, March 14, 2010

| | |
Ape ini??heehhe..sy nak cite kat darling2 sume, hari ni sy menghadirkan diri di "event organise by UITM"..
hehe..banyak lagi kot event2 lainn..kali ni MODUL!
every sem, anda si para-pari mahasiswa n mahasiswi peringkat diploma di UITM diwajibkan untuk menghadirkan diri anda yang cantik, manis, ensem lagi bergaya tu ke modul2 sebegini untuk membina keyakinan diri semasa anda mengeluarkan patah-patah perkataan dari mulut anda di depan khalayak ramai seramai semut-semut yang menghadirkan diri semasa air sirap tertumpah di lantai(ape lak sirap ni?*wink)sebelum itu,ape lagii kalau bukan ceramah yang membuatkan anda seperti diberi ubat tidur sehingga mengangguk-angguk kepala yang sekali tengok seperti anda sedang melayan lagu rock ELA tuu..hahah..apekah ini??kepada yang FOCUS tuu, clapping ur hand lah!!mesti hembusan dari lubang idung kirimu lebih perlahan dari hembusan di lubang hidung kananmu..Eh, sy xmain2 lahh..mengikut motivator yang memberikan motivasi tu, jika anda sedang focus dan tidak mengelamun di siang hari semasa beliau sedang menyampaikan motivasi beliau pada waktu itu, hembusan pada lubang idung kirimu lebih perlahan dari kanan,itu maknanya kamu sedang FOCUS!!hehhe..buat yang tidak, at least time ni, korang belajar gak something..heheh..jangan korang tersalah dengar mcm ayat ni sudahlaa"lubang idungmu tetap menjadi pojaan hatiku"..muahah..lari tajuk da tuu..huhuhu..lepas ceramah tu, ktorang ade LDK lak..time ni la sume berpecah kepada group2..sape dapat fassy yg best, angkat tangan kanan!!alhamdulillah,maka bertuahla anda pd hari ituu..hahaha...sape yg dapat fassy yg xbest, turun tangan kanan!!aiyaa..maka muka nk tidoolah semuanyaa..heee..ehh,fassy group i best tau, maka bertuahnya ii aww!Before balik, sempat2lah jugak snap pic "Gambar time wehh!"..klikklikklik(padahal 2gambo je jang oii!)hehehe..time ni happy gler, bwu lpas debate oii..malu i tau nk bangkang-bangkang ni!heee..
Di manakah saya MYRAVEA??besau punyeee ini gambr!tibe2 je fassy itu di sbelah sy*winkwink

4 komen dari sweety:

zool said...

Salam.. First time singgah...
Biasalah tu. Kalau penceramah bosan memang ngantuk gile..

noor afzan said...

ooo...duk sebelah facy ek..
ada harapan jadi facy sok2..

myravea said...

zool:hehehh..thanks menyinggah..huhu

myravea said...

noor afzan:heee...i jd fassy???huuu..susah tuuu..uhuhuhu..*winkwinkwink
but if sy ade jodoh mnjd fassy,ok jee..heee