Dia dibuli teman lelaki??

Tuesday, March 2, 2010

| | |
Normal xkalau dibuli oleh ur boyfie sendiri??
Biasala tuu kot, kalau hati da sayang, sumenye indah2 belaka..Sedar xsedar,jgn sampai si die mengambil kesempatan kt korang lak ek..Kalau nk berkorban pun,biarlah berpada-pada k..Jom kita tgk korang penah xalami situasi mcm ni..

*rutin mingguan korang = menghantar selonggok pakaian kotornya ke dobi atau lebih teruk lg kalau korang yg tlg basuh!

*Everytime korang kuar ngan si die,die akan mmbayar makanan n tiket wayang korang..Tapi, bila korang nak balik dah, die pinjam lak duit korang n xpernah nk bayar balik

*Sebulan sbelum birtday die, die sebuk gtau korang yg die nk special present dr korang.Tapi, bila bufday korang lak,die wat dono je..mmg nk kene ni!

*For him, kelebihan yg korang miliki, xdpt mengatasi kelebihan yg ada pada dirinya.Termasuklah bab pangkat sape lg tinggi n family sape plg success

*Dia selalu dpt markat tinggi utk tugasan kolejnya yg dibuat 100% oleh korang

*Korang xdibenarkan berpakaian up-to-date n make-up terutamanya bila keluar ngan si die, kononnya takut dipikat jejaka lainla katakan..(perghhh poyo tol mamat ni)

*Bila membe2 si die tanya "Ni awek ko ke??"jawapan si die, "Eh, xlah.Ni maid akulaa"..Even bergurau pon, korang xlayak diperlakukan oleh si die mcm tuu..sure dlm ati mcm nak meletup je kan kalau ni la jwpn die ble membe die tanye..xptot tuu

Ok la,,kalau korang ade yg kne buli ni,,baik korang talk to him nicely yg korang xske diperlakukan sedemikian rupa(ayat baku da kluar..hahak)sbb mcm die nk amik ksempatan je..Nanti lelame,korang lak yg xtahan n merana lak karang(acee..ayat*wink)

11 komen dari sweety:

kenwooi said...

if bully in a fun way.. okay la =)

kenwooi.com

myravea said...

kenwooi:huu,,bully was not fun lorh..

atreyu strange said...

pheww! naseb baek x kena buli oleh the boyfie... tp pk2 blk, mcm aku yg buli dia! hahaha!!

myravea said...

atreyu strange:hahahk...jgn buli2..t buli balik die kang..huhu

aieOreo said...

he...
oreo pasan blog cikMyravea macam majalah chenta plak..XD
but its nice :)

myravea said...

aieOreo:huuu..bwat ms ni jela nk post chenta2..next time lain lak k..hehhehe..

afizzat said...

aku selalu kn buli..ngeh2.
itu la nmnya bf yg nk gf sb nk ckp syrt..
dh ibrt trend dh skang..

btw, aku baek....xpenah buli ppuan except adik aku..hahaha

myravea said...

afizzat :amboih..nk gf utk ckop syarat??ur gf dgr kang sedih je die..jgn ckp cm 2 uhh..huhu

Afizzat said...

eh x la..i mean, laki yg d'gmbarkan ko kat atas tu..aku xpnh pn aggp gf aku camtu..

myravea said...

Afizzat:hehhe..alhamdulillah..ngatkan u..sowy3..heheh..thankz for reading my lovely follower*wink..huhu

Afizzat said...

sama-sama..jgn lupa singgah2 kat afizzat.com yerk..
tp still under development..ada kkrngan sket..kot2 nk bg kritikan membina pn bole :)